Dorthe Buris Hoeg optaget i Hall of Fame

Volleyball Danmarks Hall of Fame fik lørdag aften et nyt medlem, da Dorthe Buris Hoeg blev præsenteret i den prestigefyldte klub under Dansk Volleyball Award Dorthe Buris Hoeg – af mange nok mest kendt som Dorthe Larsen – har været en af de mest markante spillere i dansk volleyball og indehaveren af flest spillede A-landsholdskampe…

:


Volleyball Danmarks Hall of Fame fik lørdag aften et nyt medlem, da Dorthe Buris Hoeg blev præsenteret i den prestigefyldte klub under Dansk Volleyball Award

Dorthe Buris Hoeg – af mange nok mest kendt som Dorthe Larsen – har været en af de mest markante spillere i dansk volleyball og indehaveren af flest spillede A-landsholdskampe på damesiden. Nu kan hun tilføje endnu en titel på det ellers velpolerede volleyball-cv, nemlig titlen som medlem af dansk volleyballs Hall of Fame.

Dorthe Buris Hoeg er det 32. medlem af den eksklusive Hall of Fame, der består af nogle af de mest toneangivende spillere og trænere i dansk volleyball og beachvolley igennem tiderne. Herunder kan du læse motiveringen for Dorthes optagelse i Hall of Fame.

Dorthe Buris Hoeg
Aktiv spiller fra 1987-2007. Startede som pigespiller i VK Hjallese og fik debut i eliten i Fortuna Odense som ynglingespiller, hvorefter hun skiftede til DHG Volleyball. Blev udlandsprofessionel i 1999-2000 i Beyer Leverkusen, Tyskland, og returnerede derefter til DHG Volleyball, der vandt det danske mesterskab i 2001, 2002 og 2004, hvor hun ligeledes kom på årets hold adskillige gange. Var en markant spiller på det danske landshold fra 1996-2006, hvor hun også var anfører igennem flere år og indehaver af rekorden for flest spillede A-landskampe (131 kampe) . Vandt også DM-sølv i beachvolley med Pia Hove i 2000.

Klik her for at se alle medlemmer af dansk volleyballs Hall of Fame.

Del nyhed

LÆS OGSÅ