Final 4 optakt: ASV Elite – Gentofte Volley (Damer)

Fredag aften kl. 19:00 tager ASV Elite og Gentofte Volleys damer hul på dagens sidste pokalsemifinale. Der er lagt op til en vaskeægte semifinalegyser, når ASV Elite møder Gentofte Volley i pokalturneringens anden damesemifinale. De to hold har nemlig slået hinanden en gang hver i denne sæsons Volleyliga, og selvom Gentofte Volley qua deres tredjeplads…

:


Fredag aften kl. 19:00 tager ASV Elite og Gentofte Volleys damer hul på dagens sidste pokalsemifinale.

Der er lagt op til en vaskeægte semifinalegyser, når ASV Elite møder Gentofte Volley i pokalturneringens anden damesemifinale.

De to hold har nemlig slået hinanden en gang hver i denne sæsons Volleyliga, og selvom Gentofte Volley qua deres tredjeplads i grundspillet – mod ASV Elites femteplads – er spået til at være favoritter i semifinaleopgøret, kan alt ske i en kamp hvor nervøsitet, spænding og hjemmebanefordelen kan være altafgørende.

Anfører fra ASV Elite, Tenna Skyum Donslund:
”Både vi og Gentofte har vundet én kamp hver over hinanden, så kampen skal nok blive spændende, og det bliver helt sikkert rart at kunne føle sig på hjemmebane. Vi skal nyde at stå på banen sammen og have ”ild i øjnene”.

Anfører fra Gentofte Volley, Sigrid Friis Christiansen:
”Det bliver en meget intens kamp, hvor begge hold skal spille op til deres bedste for at nå finalen. Som hold spiller vi bedst, når vi er cool, slår hårdt og har det sjovt, så det er klart noget, vi skal have fokus på udover de taktiske elementer.”

KØB DIN BILLET TIL FINAL 4 med 25% RABAT (gælder til og med torsdag den 20. februar)

Kan man ikke komme i Ceres Park – Hal 1, livestreamer Danmarks bedste volleyballkanal på nettet, Volley TV, alle kampe til Final 4. Find link til semifinalerne her.

KAMPPROGRAM FINAL 4: Alle kampe spilles i Ceres Park Hal 1

Fredag den 21. februar
13:00 Nordenskov UIF – BK Marienlyst (H)
15:00 Holte IF – Brøndby VK (D)
17:00 ASV Elite – Gentofte Volley (H)
19:00 ASV Elite – Gentofte Volley (D)

Lørdag den 22. februar
09.00: Bronzekamp (herrer)
11.00: Bronzekamp (damer)
13.30: Pokalfinale (herrer)
16.00: Pokalfinale (damer)

– Med forbehold for forsinkelser begge dage.

Del nyhed

LÆS OGSÅ