Final 4 optakt: ASV Elite – Gentofte Volley (Herrer)

De regerende pokalmestre, Gentofte Volley, møder hjemmebaneholdet ASV Elite fredag den 21. februar kl. 17:00 i herrernes anden pokalsemifinale. Hjemmebanefordel kan måske blive en meget vigtig faktor, når de undertippede herrer fra ASV Elite skal forsøge at få skovlen under storfavoritterne fra Gentofte Volley. Gentofte Volley er nemlig Volleyligaens klare 1’ere, og i de to…

:


De regerende pokalmestre, Gentofte Volley, møder hjemmebaneholdet ASV Elite fredag den 21. februar kl. 17:00 i herrernes anden pokalsemifinale.

Hjemmebanefordel kan måske blive en meget vigtig faktor, når de undertippede herrer fra ASV Elite skal forsøge at få skovlen under storfavoritterne fra Gentofte Volley.

Gentofte Volley er nemlig Volleyligaens klare 1’ere, og i de to holds indbyrdes opgør i denne sæson er det da også blevet til klare sejre til netop Gentofte. ASV Elite går derfor ind til kampen som underdogs – men mon ikke hjemmebanen med et forventeligt overtal af Aarhustilhængere på lægterne kan være med til at prikke til magtbalancen?

Anfører fra ASV Elite, Christian Hesselberg Jensen:
”Først og fremmest glæder vi os helt vildt til at spille Final 4 på hjemmebane, og vi er stolte over, at vi igen i år kan være blandt de bedste fire i pokalturneringen. Der er ingen tvivl om, at vi har trukket det bedste hold i Danmark pt., så semifinalen bliver en svær opgave. Men vi spiller selvfølgelig for at vinde, og hvem ved hvad der kan ske, hvis vi rammer dagen og vi forhåbentlig også får stor støtte fra en masse Aarhus tilhængere.”

Anfører fra Gentofte Volley, Sebastian Mikelsons:
”Der er nok en klar forventning fra vores omgivelser, at vi vinder semifinalen. Det betyder dog ikke, at det bliver let, især ikke når kampen er i Aarhus. Spiller vi dog op til vores niveau, bliver vi svære for ASV at slå. Vi fokuserer på at holde den effektive sideout, som vi er kendt for, samt stjæle point hist og her qua gode server, store blokader og godt forsvarsspil.

KØB DIN BILLET TIL FINAL 4 med 25% RABAT (gælder til og med torsdag den 20. februar)

Kan man ikke komme i Ceres Park – Hal 1, livestreamer Danmarks bedste volleyballkanal på nettet, Volley TV, alle kampe til Final 4. Find link til semifinalerne her.

KAMPPROGRAM FINAL 4: Alle kampe spilles i Ceres Park Hal 1

Fredag den 21. februar
13:00 Nordenskov UIF – BK Marienlyst (H)
15:00 Holte IF – Brøndby VK (D)
17:00 ASV Elite – Gentofte Volley (H)
19:00 ASV Elite – Gentofte Volley (D)

Lørdag den 22. februar
09.00: Bronzekamp (herrer)
11.00: Bronzekamp (damer)
13.30: Pokalfinale (herrer)
16.00: Pokalfinale (damer)

– Med forbehold for forsinkelser begge dage.

Del nyhed

LÆS OGSÅ