Final 4 optakt: Brøndby VK vs Holte IF

Volleyligaens to ærkerivaler og sidste mange års pokalfinalister, Brøndby VK og Holte IF, tørner sammen i første pokalsemifinale for kvinderne fredag den 21. februar kl. 15:00. Det bliver i høj grad knald eller fald for de to rutinerede Final 4 deltagere, Brøndby VK og Holte IF, når de to hold mødes i pokalturneringens første damesemifinale.…

:


Volleyligaens to ærkerivaler og sidste mange års pokalfinalister, Brøndby VK og Holte IF, tørner sammen i første pokalsemifinale for kvinderne fredag den 21. februar kl. 15:00.

Det bliver i høj grad knald eller fald for de to rutinerede Final 4 deltagere, Brøndby VK og Holte IF, når de to hold mødes i pokalturneringens første damesemifinale.

Sidste års Pokalmestre, Brøndby VK, samt Volleyligaens klare 1’ere og regerende Danmarksmestre, Holte IF, har gennem tiderne spillet mange intense kampe i både Pokalturneringen og Volleyligaen. I denne sæsons Volleyliga er Holte IF løbet med sejren i begge indbyrdes opgør, hvor seneste kamp dog var en yderst tæt fem-sætter. Fredagens semifinale bliver derfor nok alt andet end kedelig.

Anfører fra Brøndby VK, Eva Bang:
”Vi skal ind og levere en præstation, som vi bagefter kan være stolte af. Vi kommer hver især til at have fokuspunkter på specifikke opgaver, men overordnet set kommer der til at ligge et stort fokus på serven, da vi møder et hold med en stabil sideout. Og så skal vi ind og give alt, hvad vi har, og fighte hele vejen.”

Anfører fra Holte IF, Nora Møllgaard:
”Jeg forventer klart, at semifinalen bliver en hård og spændende kamp. Alt kan ske til Final 4, og dét hold, der er bedst forberedt til kampen, vinder. Vi skal holde hovedet koldt fra start og give den gas med vores spil, som vi træner på hver dag. Og så skal vi have fokus på at afslutte sæt, når vi har chancen.”

KØB DIN BILLET TIL FINAL 4 med 25% RABAT (gælder til og med torsdag den 20. februar)

Kan man ikke komme i Ceres Park – Hal 1, livestreamer Danmarks bedste volleyballkanal på nettet, Volley TV, alle kampe til Final 4. Find link til semifinalerne her.

KAMPPROGRAM FINAL 4: Alle kampe spilles i Ceres Park Hal 1

Fredag den 21. februar
13:00 Nordenskov UIF – BK Marienlyst (H)
15:00 Holte IF – Brøndby VK (D)
17:00 ASV Elite – Gentofte Volley (H)
19:00 ASV Elite – Gentofte Volley (D)

Lørdag den 22. februar
09.00: Bronzekamp (herrer)
11.00: Bronzekamp (damer)
13.30: Pokalfinale (herrer)
16.00: Pokalfinale (damer)

– Med forbehold for forsinkelser begge dage.

Del nyhed

LÆS OGSÅ