Final 4 optakt: BK Marienlyst vs Nordenskov UIF

Fredag den 21. februar kl. 13:00 bliver den første semifinale i Pokalturneringens Final 4 servet i gang. På den ene side af nettet står de rutinerede pokalfinaledeltagere, Boldklubben Marienlyst, på den anden Final 4-debutanterne Nordenskov UIF. Det fynske hold fra BK Marienlyst er langt fra uprøvet, når det kommer til de afgørende momenter af Landspokalturneringen.…

:


Fredag den 21. februar kl. 13:00 bliver den første semifinale i Pokalturneringens Final 4 servet i gang. På den ene side af nettet står de rutinerede pokalfinaledeltagere, Boldklubben Marienlyst, på den anden Final 4-debutanterne Nordenskov UIF.

Det fynske hold fra BK Marienlyst er langt fra uprøvet, når det kommer til de afgørende momenter af Landspokalturneringen. Hele ni gange har den fynske klub nemlig kunnet løfte den tunge pokal og lade sig hædre som Pokalmestre. Når denne sæsons Final 4 afvikles den 21.-22. februar i Aarhus, bliver det altså muligt for klubben at få deres tiende pokaltitel på cv’et.

Men først skal BK Marienlyst vinde deres semifinale mod Nordenskov UIF, der modsat fynboerne står i deres først Final 4 turnering nogensinde. Nordenskov UIF har dog indtil videre haft en stærk sæson i Volleyligaen, hvor de er blevet nummer to i grundspillet, og de kommer med garanti også med talstærk support, som kan give dem ekstra procenter på banen.

De to hold har spillet 3-0 kampe i deres to opgør i Volleyligaen i år – med en sejr til hvert hold. Fredag klokken 13.00 tørner de sammen i semifinalen, hvor alt kan ske.

Anfører fra BK Marienlyst, Jacob Stein Brinck:
”Jeg tror, det bliver en yderst spændende semifinalekamp. Vi slog Nordenskov for et stykke tid siden, og jeg håber og tror selvfølgelig på, at vi kan gøre det igen. Det kræver, at vi får lagt pres på dem i serven, så vi kan tage fart ud af deres hævninger. Derudover skal vi have fokus på vores egen sideout, da Nordenskov kommer med et højt servetryk,”

Anfører fra Nordenskov UIF, Will Craft:
”Vi forventer en hård kamp mod et hold, der har stået i en Final 4 kamp mange gange og som har nogle rutinerede spillere i front. Vi skal spille med stor koncentration og vise viljen til at vinde hver eneste point. Vores fokus bliver på vores banehalvdel, og hvis det lykkes os at finde vores topniveau, kan vi konkurrere med alle de deltagende hold.”

KØB DIN BILLET TIL FINAL 4 med 25% RABAT (gælder til og med torsdag den 20. februar)

Kan man ikke komme i Ceres Park – Hal 1, livestreamer Danmarks bedste volleyballkanal på nettet, Volley TV, alle kampe til Final 4. Find link til semifinalerne her.

KAMPPROGRAM FINAL 4 – Alle kampe spilles i Ceres Park – Hal 1

Fredag den 21. februar
13:00 Nordenskov UIF – BK Marienlyst (H)
15:00 Holte IF – Brøndby VK (D)
17:00 ASV Elite – Gentofte Volley (H)
19:00 ASV Elite – Gentofte Volley (D)

Lørdag den 22. februar
09.00: Bronzekamp (herrer)
11.00: Bronzekamp (damer)
13.30: Pokalfinale (herrer)
16.00: Pokalfinale (damer)

– Med forbehold for forsinkelser begge dage.

Del nyhed

LÆS OGSÅ