Her er Danmarks puljer til EM-kvalifikationen

Det danske herrelandshold og damelandshold tager i august hul på kvalifikationen til EM i 2021. Se her hvilke puljer, Danmark er havnet i: Fra midten af august til starten af september skal de to danske landshold forsøge at kvalificere sig til EM 2021. Begge landshold skal spille i alt seks kampe, tre udekampe og tre…

| Sådan så det ud i Slagelse i januar 2019, hvor de danske landshold spillede foran tusindvis af tilskuere.

:


Det danske herrelandshold og damelandshold tager i august hul på kvalifikationen til EM i 2021. Se her hvilke puljer, Danmark er havnet i:

Fra midten af august til starten af september skal de to danske landshold forsøge at kvalificere sig til EM 2021. Begge landshold skal spille i alt seks kampe, tre udekampe og tre hjemmekampe.

Damelandsholdet er kommet i pulje med Ungarn, Frankrig og Israel. Alle puljevindere samt 2’ere i puljen går videre til finalespillet, som afvikles i Serbien, Bulgarien, Kroatien og Rumænien. 

Herrelandsholdet er kommet i pulje med Tyrkiet, Nordmakedonien og Bosnien-Hercegovina. Alle puljevindere samt de bedste fem 2’ere i puljen går videre til finalespillet, som spilles i Polen, Tjekkiet, Estland og Finland.

Se alle puljerne i CEVs nyhed her: https://www.cev.eu/News.aspx?NewsID=30367&ID=5

Del nyhed

LÆS OGSÅ