Her er de nominerede til Årets Breddekåringer

Klubber og kredsfolk har nomineret de klubber og ildsjæle, som de mener fortjener hæderen som A-Sport.dk Årets Breddeklub og Mikasa Danmark Årets Ildsjæl. Se her hvilke tre kandidater, der er blevet udvalgt inden for hver kategori. Året rundt bliver der ydet en fantastisk indsats af de mange frivillige ildsjæle og klubber, der kæmper for at…

:


Klubber og kredsfolk har nomineret de klubber og ildsjæle, som de mener fortjener hæderen som A-Sport.dk Årets Breddeklub og Mikasa Danmark Årets Ildsjæl. Se her hvilke tre kandidater, der er blevet udvalgt inden for hver kategori.

Året rundt bliver der ydet en fantastisk indsats af de mange frivillige ildsjæle og klubber, der kæmper for at gøre volleyball sjovere for mange.

Traditionen tro har klubber og kredsfolk haft mulighed for at nominere dem, de synes, skal have et ekstra stort klap på skulderen, når årets breddepriser uddeles til Dansk Volleyball Award lørdag den 22. februar i Aarhus. Alle indstillinger er nu blevet gennemgået, og Volleyball Danmarks Forretningsudvalg har udvalgt tre nomineringer inden for hver kategori.

Mikasa Danmark og A-Sport sponsorerer igen i år de to priser, så vinderne udover æren kan se frem til en henholdsvis 10.000 kr. til A-Sport.dk for Årets Breddeklub og 1.000 kr til Mikasa Danmark for Årets Ildsjæl.

Køb din billet til Dansk Volleyball Award her.

NOMINEREDE TIL A-SPORT.DK ÅRETS BREDDEKLUB

Volleyklubben Vestsjælland
I VKV er der hold for alle aldre fra vugge til grav – helt fra forældre/barn til Senior+. Klubben har gennem årene etableret en række stærke samarbejder i lokalområdet med skoler, andre klubber, kommunen og virksomheder, som er med til at gøre volleyball til en attraktiv sport i området. Klubbens frivillighed er stærk, og der er mange, der løfter i flok.

DHV Odense
DHV Odense er en klub i fremgang og en klub med overskud på flere fronter. Anført af den unge formand, Viktor Buch, har klubbens ledere, trænere og bestyrelse stået sammen om at løfte DHV til nye højder. Det er en klub med stigende medlemstal i Kids- og Ungdomsrækkerne. Viktor Buch går sammen med den øvrige bestyrelse forrest i arbejdet på, at DHV skal være en klub med mange andre værdier end blot de resultatorienterede.

Aarhus Beachvolley Club
Aarhus Beachvolley Club (ABC) arbejder hårdt for at vise sporten og gøre den tilgængelig, sjov og social for alle, bl.a. via gratis events og forskellige samarbejdsaftaler. Klubben arbejder dedikeret med frivillighed med stort fokus på at anerkende alle, der hjælper til. Det var også grundlaget for, at de i 2019 vandt Idrættens Frivilligpris i Aarhus blandt 406 foreninger.

NOMINEREDE TIL MIKASA DANMARK ÅRETS ILDSJÆL

Søren Olsen, Kerteminde Volleyball Klub
Søren er en rigtig ildsjæl med sprudlende humør, der er en forberedt og engageret træner – uanset om det handler om træning, stævner rundt omkring i landet, skolevolleyforløb eller sociale arrangementer. Søren yder altid en ekstra indsats og bringer/henter spillere til træning, afvikler ekstra træninger og har endda skaffet sko til en spiller med økonomiske problemer. Han er en gave til klubben og sporten.

Carsten Horsholt, Hjørring Volleyball
Carsten har i mere end 10 år været en dedikeret ildsjæl i Hjørring. Han går altid forrest, når der skal laves noget i klubben og han er altid mand for at finde på nye og spændende tiltag til klubben. Der er ikke en skole i Hjørring by, der ikke har haft Carsten på besøg, og han brænder for at skabe de bedste forudsætninger for klubbens spillere – både på og uden for banen.

Peter Lorentzen, Gentofte Volley
Peter Lorentzen, også kaldet ”Rantzen” i klubben, er en klubperson med stort K og en utrættelig ressource, der bliver ved med at give. Han har længe været træner og holdleder på op til flere hold på samme tid, hvor han aldrig misser en træning uanset tidspunkt. Hans klubkendte bil ”El Fordo” har gennem utallige år fragtet spillere i alle rækker til og fra kamp, og han tager altid en ekstra tjans i klubben, hvis der er brug for det.

De endelige vindere afsløres til Dansk Volleyball Award den 22. februar i Savværket i Aarhus – køb din billet her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ