Få uvurderlig viden om klubbens medlemmer – tør din klub at lade være?

Mange klubber har i løbet af 2019 deltaget i den store landsdækkende undersøgelse ’Volleyballspilleren i centrum’, som giver et unikt indblik i, hvordan klubbens medlemmer går rundt og har det. Nu kan DIN klub også prøve undersøgelsen – kvit og frit! Er klubbens medlemmer helt tilfredse? Eller kunne der måske være områder, der trængte til…

:


Mange klubber har i løbet af 2019 deltaget i den store landsdækkende undersøgelse ’Volleyballspilleren i centrum’, som giver et unikt indblik i, hvordan klubbens medlemmer går rundt og har det. Nu kan DIN klub også prøve undersøgelsen – kvit og frit!

Er klubbens medlemmer helt tilfredse? Eller kunne der måske være områder, der trængte til forbedring? Ofte stemmer det, man går og tror, ikke overens med de faktiske forhold i klubben. Med ’Volleyballspilleren i Centrum’ (VIC) har 20 klubber nu fået en række håndgribelige resultater, der gør det lettere for klubben at udvikle på baggrund af konkret viden frem for fornemmelser.

Kolding Volleyball Klub var en af de klubber, der i foråret 2019 implementerede undersøgelsen i klubben.

”Vi fik ved hjælp af en ambassadør på hvert hold, mange medlemmer til at deltage i undersøgelsen, så undersøgelsen viste et så rettidigt billede af klubben som muligt. Vores efterfølgende møde med Volleyball Danmarks konsulent var både effektivt og opklarende og gav klubben et godt billede af medlemmernes oplevelse ved bl.a. ankomst til klubben, om at spille i klubben og inspiration til, hvordan klubben kunne forbedre nogle forhold,” fortæller formand i klubben, Karsten Vium Strandridder.

”Med en kortvarig og intensiv indsats, fik vi et fantastisk indblik i vores medlemmers holdninger og synspunkter om klubben – noget som vi allerede i denne sæson har kunnet arbejde videre med.” afslutter han.

Er det relevant for din klub?
JA! Selvom VIC-undersøgelsen kan virke ret avanceret, er der faktisk meget lidt arbejde forbundet med at gennemføre en undersøgelse. Volleyball Danmarks konsulenter er med på sidelinjen hele vejen fra start til slut, så klubberne blive hjulpet og vejledt gennem hele forløbet. På den måde får klubberne flest muligt medlemmer til at svare, og dermed det maksimale ud af undersøgelsen.

Når din klub har gennemført undersøgelsen, modtager I en rapport, der viser enkelte elementer og svarstatistikker fra undersøgelsen. Rapporten følges op af et møde med en konsulent fra Volleyball Danmark, hvor vi grundigt gennemgår tendenserne i medlemmernes svar – og her dukker der altid lidt overraskelser op.

Herefter vil din klub blive tilbudt hjælp til opfølgning på undersøgelsen fra Volleyball Danmarks konsulenter. Det kan være med opstart af initiativer, der styrker de positive ting, der sker i klubben. Det kan også være med at få afdækket og afhjulpet områder, hvor medlemmerne viser utilfredshed. Din klub og medlemmer får altså ikke bare en gennemgribende gennemgang af klubben, I får også tilbudt klubudvikling lavet på baggrund af konkret viden – og det er altså noget der virkeligt kan rykke en klub.

Skal din klub være med?
VIC-undersøgelsen er lavet i samarbejde med marketingsfirmaet Players 1st, hvor en klublicens normalt koster 1.500 kr. om året. Volleyball Danmark har dog skaffet midler til, at vi kan tilbyde 1 års gratis licens til klubber, der henvender sig i januar. Med licensen er der ubegrænset adgang til at benytte undersøgelsen og dens resultater.

Har din klub lyst til at prøve undersøgelsen kvit og frit, og dermed få uvurderlig viden, og masser af hjælp til forløbet? Så skriv til Niels Kliim, der er leder af undersøgelsen på volleyball@lk5.dk, eller ring på 26 200 900. Alle klubber, der henvender sig i januar, er sikret en gratis licens.

Del nyhed

LÆS OGSÅ