UDSOLGT: Pokalfestival 2020 bliver større end nogensinde før

Der bliver fuld gang i DGI-Huset i Vejle, når stedet den 25.-26. januar for første gang nogensinde åbner dørene op for Volleyball Danmarks årlige Pokalfestival, der med en rekordtilmelding har måttet melde udsolgt. 46 baner, 171 hold og over 700 overnattende deltagere – sådan lyder Pokalfestivalen 2020 i tal. Der bliver med andre ord fuld…

:


Der bliver fuld gang i DGI-Huset i Vejle, når stedet den 25.-26. januar for første gang nogensinde åbner dørene op for Volleyball Danmarks årlige Pokalfestival, der med en rekordtilmelding har måttet melde udsolgt.

46 baner, 171 hold og over 700 overnattende deltagere – sådan lyder Pokalfestivalen 2020 i tal. Der bliver med andre ord fuld gang i hallerne, hvor de mange børn og unge skal dyste i turneringer fra Kidsvolley Level 1 til U16 Teen 2.

”Det var selvfølgelig med lidt ængstelighed, at vi rykkede Pokalfestivalen fra vores faste rammer i Odense. Men vi har kunnet mærke et stort ønske fra klubberne om at bo og spille under samme tag – et ønske vi kunne opfylde ved at flytte lokation til DGI-Huset i Vejle. Men vi er mildest talt blevet blæst bagover af tilmeldinger til stævnet, og vi har for første gang nogensinde også måttet lukke for tilmeldingerne, da vi ikke har plads til flere overnattende deltagere” forklarer Randi Fechtenburg, sportskonsulent i Volleyball Danmark.

”Vi er super glade for, at vi kan have over 700 deltagere samlet under samme tag til to dage med fuld gang i hallerne. Jeg er især glad for, at vi i år også kan byde mange nye klubber velkomne, som ikke har haft hold med før. Det bliver dejligt at se mange nye ansigter i hallen og være med til at give de unge spillere en fantastisk oplevelse med volleyball. Jeg glæder mig så meget!” afslutter hun.

Pokalfestivalen starter lørdag formiddag og afsluttes med finaler søndag eftermiddag. Som noget nyt vil det være muligt at følge turneringerne på www.latourna.com, hvor resultater for kampe løbende vil blive lagt op.

Følg også med i opdateringer, billeder og videoer på Pokalfestivalens Facebookside og begivenhed samt Volleyball Danmarks hjemmeside.

Del nyhed

LÆS OGSÅ