Her er de nominerede til Årets Beachvolleyspiller og Årets Most Improved på beachtouren 2019

Når hele Volleyball Danmark samles til Dansk Volleyball Award den 22. februar 2020, skal vi traditionen tro have kåret Årets Beachvolleyspiller og Årets Most Improved på den danske beachvolley tour 2019. Se hvem, der er nomineret til prisen her. Årets Spiller gives til den spiller, som har præsteret bedst på Pepsi Max Beachvolley Tour 2019.…

:


Når hele Volleyball Danmark samles til Dansk Volleyball Award den 22. februar 2020, skal vi traditionen tro have kåret Årets Beachvolleyspiller og Årets Most Improved på den danske beachvolley tour 2019. Se hvem, der er nomineret til prisen her.

Årets Spiller gives til den spiller, som har præsteret bedst på Pepsi Max Beachvolley Tour 2019. Most Improved gives til den spiller, som har forbedret sig mest på Pepsi Max Beachvolley Tour 2019.

Dette års kandidater er blevet fundet på baggrund af en allerede afviklet afstemning som afslutning på årets tour. BeachTourGruppen nominerede flere mulige kandidater, og efterfølgende er det spillerne selv på Pepsi Max Beachvolley Tour 2019, der har stemt på deres favorit til at modtage hæderen.

De tre kandidater i hver gruppe er således de kandidater, der har modtaget flest stemmer i afstemningen. De endelige vindere vil blive offentliggjort og kåret til Dansk Volleyball Award den 22. februar 2020.

Nominerede til Årets Spiller 2019 (Damer)

Berglind Gigja Jonsdottir
Islandsk stjernespiller der i år har fået sin islandske kollega Elisabeth tilbage på Touren. Her har Berglind fremvist utroligt flot forsvarsspil og flot kynisme i angrebet, og vandt blandt andet Tourfinalen og Hvidbjerg PEPSI MAX Grandslam blandt flere flotte podieplaceringer.

Line Trans Hansen
Den nu tredobbelte danmarksmester har spillet en fremragende sæson, hvor hun i forsvaret altid er her, der og alle vegne. Også internationalt har Line markeret sig, senest med en sølvmedalje på World Touren. Line vandt Årets Beachvolleyspiller i 2017 og 2018.

Sofia Nørager Bisgaard
Sidste års vinder af “Most Improved” har i den grad haft fart på beachvolleykarrieren, hvor det på Touren kulminerede med DM-sølv sammen med makkeren Cecilie Olsen. Sammen skrev de to også dansk beachvolleyhistorie ved at være det første damehold, der vandt en medalje på World Touren. Sofia afslutter sin flotte sæson med at blive nomineret til den prestigefyldte pris, Årets Fund, af Politiken, Team Danmark og DIF.

Nominerede til Årets Spiller 2019 (Herrer)

Jacob Cordua Stormly
Har i år spillet sin hidtil bedste sæson, hvor han særligt har været flyvende i forsvaret. Ud over at have været på podiet ved stort set alle turneringer, han har deltaget i, kulminerede sæsonen i en vel lidt overraskende DM Guldmedalje. 2019 blev også året hvor Jacob fik debut på World Touren, hvor han fik en sølvmedalje på World Touren.

Kristoffer Abell
Kristoffer Abell er for 5. år i træk nomineret som Årets Spiller og dette er ikke uden grund. Guld ved Tourfinalerne og Vedbæk Semifinalestævne samt sølv til DM er blandt de gode resultater, men dér hvor Kristoffer virkelig er rykket, er på World Touren, hvor ham og makker Martin Trans senest fik en af dansk beachvolleys bedste resultater nogensinde med en 5. Plads ved en 3-stjernet World Tour-turnering i Kina.

Nicolai Houmann
Har i år spillet sin hidtil bedste sæson, hvor han nok har været Tourens bedste blokadespiller. Ud over at have været på podiet ved stort set alle turneringer han har deltaget i, nappede han også DM-guldet med sin makker Jacob. 2019 blev ligeledes året hvor Nicolai fik international debut og en flot sølvmedalje på World Touren.

Nominerede til Årets Most Improved (Damer)

Frederikke Schade 
Frederikke har i år været en fast del af eliten. Hendes største resultat hidtil blev en realitet, da hun kunne stille sig på podiet ved Tourfinalerne på en flot 3. Plads.

Freja Hvidtfeldt Foged 
Freja har i år bidt sig helt fast i eliterækken. På trods af lidt skiftende makkerskaber kvalificerede hun sig i 2019 til sit første DM. 2019 blev også året hvor hun for første gang kunne stille sig på podiet ved en Grand Slam, da hun i Kolding fik sølv.

Sara Stief 
Sara var sammen med makker Freja Barkler en af de glædelige overraskelser ved DM på Amager Strand. Her fik de en flot 5. Plads, hvilket er Saras bedste resultat og bestemt godkendt ved sit kun andet DM.

Nominerede til Årets Most Improved (Herrer)

Karl Anton Fuglsbjerg
Karl optræder hyppigere og hyppigere på beachvolley touren og det kan ses på spillet. Karl har udviklet sit angrebsspil i år og er blevet en trussel mod selv de bedste hold i angrebet.

Mikkel Hoff
Mikkel er et af de store unge talenter i Danmark. I år kvalificerede han sig til sit første DM og fik en flot 5. Plads. Desuden deltog han i U22 EM hvilket resulterede i en 17. Plads.

Niels Heden Friis
Niels Friis har i flere år ligget og presset på i eliten. I 2019 blev der dog slået hul ved nogle af de store turneringer. Ved semifinaleturneringen fik han sit hidtil bedste resultat med en 4. Plads.

Kom med til årets største volleyfest
Vinderen af titlen som Årets Danske Volleyballspiller 2019 afsløres til Dansk Volleyball Award lørdag den 22. februar 2020.

Hvis du vil med til årets største volleyballfest for både bredden og eliten, har du mulighed for at sikre dig billetter til den store awardfest her.

Med en awardbillet i hånden kommer du gratis ind til pokalfinalerne i Aarhus.

Del nyhed

LÆS OGSÅ