Her er de nominerede til Årets Danske Volleyballspiller 2019

Når hele Volleyball Danmark samles til Dansk Volleyball Award den 22. februar 2020, skal vi traditionen tro have kåret Årets Danske Volleyballspiller. Se hvem, der er nomineret til prisen her. Årets Danske Volleyballspiller er en kåring af en dansk spiller, der i løbet af det forgangne år har præsteret godt for sin klub og/eller landshold.…

:


Når hele Volleyball Danmark samles til Dansk Volleyball Award den 22. februar 2020, skal vi traditionen tro have kåret Årets Danske Volleyballspiller. Se hvem, der er nomineret til prisen her.

Årets Danske Volleyballspiller er en kåring af en dansk spiller, der i løbet af det forgangne år har præsteret godt for sin klub og/eller landshold. Alle danske spillere kan betragtes til prisen, uanset om de spiller i den danske Volleyliga eller i en udenlandsk klub.

Dette års tre kandidater (for hvert køn) er blevet fundet på baggrund af indstillinger fra trænere i Volleyligaen og en endelig udvælgelse af Top Volley Danmark.

De endelige vindere vil blive fundet ved en afstemning udsendt til alle danske spillere i Volleyligaen og i udlandet. Vinderne vil blive offentliggjort og kåret til Dansk Volleyball Award den 22. februar 2020.

NOMINEREDE TIL ÅRETS DANSKE VOLLEYBALLSPILLER 2019 (DAMER)

213513 MGR 7967Trine Noer Kjelstrup (Vasas Obuda Budapest, Ungarn)
Den hårdtslående diagonal er efter en fantastisk sæson i finske Pölkky Kuusama – hvor hun var med til at skrive klubhistorie med bronzemedaljer i det finske mesterskab – skiftet til klubben Vasas Obuda, der ligger i toppen af den bedste ungarske liga. Vasas har også taget en fantastisk rejse fra kvalifikationen til puljespillet i CEV Champions League, hvor Trine i høj grad har markeret sig som et af holdets mest vindende angribere.

73416039 10157223494963283 4848309437644931072 oPaulina Hougaard-Jensen (Colorado State University, USA)
Den lynhurtige centerspiller har igennem de sidste fire sæsoner været en bærende profil for sit college-hold. I denne sæson har Colorado State haft nogle af de bedste blokadestatistikker i hele USA, hvor Paulina i høj grad har været tungen på vægtskålen. Paulina afslutter sin amerikanske uddannelse i år, og det bliver spændende at følge med i hvor hun finder nye udfordringer henne.

78430414 10157805407419850 6032197291383717888 oMette Sallerup (Holte IF)
Hun er en af landets absolut bedste på sin position som libero, og på sit klubhold Holte IF var hun en af de bærende spillere, der sikrede klubben DM-guldet i sæsonen 18/19. Mette kom i denne sæson også på Årets Hold som libero og MVP for sæsonen. I denne sæson har hun allerede markeret sig som den bedst modtagende libero.

NOMINEREDE TIL ÅRETS DANSKE VOLLEYBALLSPILLER 2019 (HERRER)

 T8R1073Oskar Kjerstein Madsen (Spacer’s de Toulouse, Frankrig)
Den kun 19-årige Oskar flyttede i 2019 fra sin opvækstklub VK Vestsjælland – hvor han i høj grad var blevet den bærende angriber – til den franske klub Toulouse for at spille sin første sæson som professionel. Oskar har også i 2019 markeret sig på det danske herrelandshold, hvor han i januar bl.a. var en kæmpe pointsluger, da holdet vandt 3-1 over Rumænien i EM-kvalifikationen foran 2.000 tilskuere på hjemmebanen i Slagelse. Oskar fik også titlen som Årets Unge Danske Spiller i Volleyligaen.

 T8R0932Simon Øster Ellegaard Andersen (Long Beach, USA)
Den stærke centerspiller har igen i år haft en bærende rolle for sit college-hold, Long Beach, der for andet år i træk vandt det amerikanske volleyballmesterskab. Samtidig blev Simon hædret med en plads på turneringens All-Tournament Team. Simon har også igen i år været en stærk spiller på herrelandsholdet, hvor han var med til at sikre en delt tredjeplads i European Silver League.

 T8R0865Nicolai Houmann (Gentofte Volley)
Den garderhøje Houmann var i sidste sæson med til at skaffe DM-sølv til Hvidovre VK, hvor han også kom på Årets Hold både som center og MVP. I sommerpausen skiftede Nicolai til de regerende mestre, Gentofte Volley, der lige nu er på sikker vinderkurs i Volleyligaen. Nicolai kom igen 2019 med i landsholdstruppen, hvor han også markerede sig i startopstillingen.

Kom med til årets største volleyfest
Vinderen af titlen som Årets Danske Volleyballspiller 2019 afsløres til Dansk Volleyball Award lørdag den 22. februar 2020.

Hvis du vil med til årets største volleyballfest for både bredden og eliten, har du mulighed for at sikre dig billetter til den store awardfesther.

Med en awardbillet i hånden kommer du gratis ind til pokalfinalerne i Aarhus.  

Del nyhed

LÆS OGSÅ