Hård udebane slog både Holte IF og Gentofte Volley ud af europæisk volleyball

De to tophold fra henholdsvis damernes og herrernes Volleyliga, Holte IF og Gentofte Volley, spillede onsdag aften begge returopgør i 1/16-finalen i CEV Challenge Cup, hvor de mødte hård modstand på udebanen. Begge hold indkasserede desværre nederlag og er dermed ude af europæisk volleyball for denne sæson. ACS Volei Municipal Zalau – Gentofte Volley: 3-0…

:


De to tophold fra henholdsvis damernes og herrernes Volleyliga, Holte IF og Gentofte Volley, spillede onsdag aften begge returopgør i 1/16-finalen i CEV Challenge Cup, hvor de mødte hård modstand på udebanen. Begge hold indkasserede desværre nederlag og er dermed ude af europæisk volleyball for denne sæson.

ACS Volei Municipal Zalau – Gentofte Volley: 3-0 (25-20, 25-20, 25-19)  
CEV Challenge Cup, 1/16-finale, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” ZALAU

Gentoftes volleyherrer havde spillet en særdeles flot kamp og vundet første opgør mod det rumænske rutinehold, Zalau, som forventet stillede op til returopgøret i Rumænien med en helt anden indstilling.

I en larmede kulisse fra det massive rumænske publikum leverede Gentofte dog en yderst hæderlig indsats mod det rutinerede tophold, der dog tog føringen hele kampen igennem med en yderst stabil modtagning, som lagde bunden for et stærkt angrebspres. Den sikre 3-0 sejr til Zalau sikrede dem en samlet sejr i 1/16-finalen, og Gentofte er dermed ude af turneringen.

Gentoftes og kampens totale topscorer blev Mads Møllgaard med 16 point, hvoraf 10 point var i angrebet.

VC Kanti Schaffhausen – Holte IF: 3-0 (25-21, 25-13, 25-14)  
CEV Challenge Cup, 1/16-finale, BBC Arena Schaffhausen

Holte IFs Volleykvinder var blevet slået sikkert 3-0 af det schweiziske professionelle hold, VC Kanti Schaffhausen, da de to mødtes i første opgør i Danmark. Holte skulle derfor trylle et lille julemirakel frem i andet opgør på udebanen, hvis de skulle sikre sig avancement i turneringen.

Holte startede da også godt ud i første sæt og fik sat pres på hjemmeholdet langt hen ad vejen, men schweizerne viste sig at være et niveau bedre i den afgørende fase. I de resterende to sæt var det svært for Holte at holde niveauet, og VC Kanti fik spillet sejren og billetten til 1/8-finalen sikkert hjem.

Bedste Holtespiller blev Mikala Mogensen med 14 point, som også blev kampens samlede bedste angriber med 13 angrebspoint. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ