Optakt: Holtes volleykvinder har ryggen mod muren før europæisk returopgør

De regerende danske mestre og absolutte tophold i kvindernes Volleyliga, Holte IF, skal lave et lille julemirakel, hvis de skal sikre sig europæisk avancement fra 1/16-finalen i CEV Challenge Cup. Onsdag aften skal de nemlig forsøge at få skovlen under schweiziske VC Kanti Schaffhausen, der slog danskerne sikkert 3-0 i første opgør. Selvom de danske…

| Holtes volleykvinder skal onsdag aften forsøge at lukke ned for de schweiziske angreb

:


De regerende danske mestre og absolutte tophold i kvindernes Volleyliga, Holte IF, skal lave et lille julemirakel, hvis de skal sikre sig europæisk avancement fra 1/16-finalen i CEV Challenge Cup. Onsdag aften skal de nemlig forsøge at få skovlen under schweiziske VC Kanti Schaffhausen, der slog danskerne sikkert 3-0 i første opgør.

Selvom de danske volleykvinder kæmpede til det yderste, var der en klar schweizisk sejr til VC Kanti Schaffhausen, da de to hold for to uger siden mødtes Holtehallen i første af to opgør i 1/16-finalen i CEV Challenge Cup. Holte IF er derfor også spået minimale chancer for at hive en sejr hjem i returopgøret i Schweiz.

”Vi forventer, at det bliver møgsvært. Men vil ville nu heller ikke ønske os det anderledes, da vi jo bruger de her kampe til at finde ud af hvordan vi reagerer under maksimalt pres, så vi kan forbedre os,” forklarer cheftræner for Holte IF, Sven-Erik Borch Lauridsen.

”I den første kamp var vi f.eks. ikke stabile nok i angrebsspillet, og selvom det har været svært at rette op på i løbet af de to uger frem til returopgøret, så er vi nu bevidste om hvad, det er vi skal have særligt fokus på at gøre bedre,” fortsætter han.

”Vi forventer også en stærk udebanekulisse, men omvendt sidst har vi ikke noget præstationspres på os, så det er bare at slippe det hele løs og give den fuld skrue. Så går vi på en velfortjent juleferie bagefter.” afslutter cheftræneren.  

Da Holte IF tabte 0-3 på hjemmebanen i Holtehallen, kræver det en 3-0 eller 3-1 sejr på udebane for at udløse et Golden Set, der kan sikre den samlede sejr. Vinder VC Kanti Schaffhausen kampen – eller blot to sæt – er de videre til 1/8-finalen.

CEV Challenge Cup, 1/16-finale, 2. kamp:
VC Kanti Schaffhausen – Holte IF
BBC Arena, Schaffhausen – 20:00

Del nyhed

LÆS OGSÅ