Optakt: Gentoftes volleyherrer møder rumænsk rutine i europæisk opgør

De regerende danske mestre fra Gentofte Volley tager onsdag aften hul på deres europæiske eventyr, når de på hjemmebanen i Kildeskovshallen får besøg af det rumænske tophold ACS Volei Municipal Zalau til 1/16-finalen i CEV Challenge Cup. Se kampen LIVE på Danmarks bedste volleyballkanal på nettet, Volley TV fra kl. 18:45. Med 12 sejre ud…

| Foto: Flemming Patulski

:


De regerende danske mestre fra Gentofte Volley tager onsdag aften hul på deres europæiske eventyr, når de på hjemmebanen i Kildeskovshallen får besøg af det rumænske tophold ACS Volei Municipal Zalau til 1/16-finalen i CEV Challenge Cup.

Se kampen LIVE på Danmarks bedste volleyballkanal på nettet, Volley TV fra kl. 18:45.

Med 12 sejre ud af 12 mulige har Gentofte Volley haft en ganske overbevisende start på den danske Volleyliga. Dog kræver det mere end god sejrsstatistik fra den hjemlige liga, når de onsdag aften skal prøve kræfter med det rumænske tophold ACS Volei Municipal Zalau i CEV Challenge Cup.

Zalau har et stærkt besat holdkort med op til flere nuværende eller tidligere landsholdsspillere fra bl.a. Rumænien, Finland og Ungarn, og til sammen har det rutinerede mandskab mange års erfaring med international volleyball på høj, høj plan.

”Mange af vores spillere kender spillerne fra Zalau fra landsholdsaktiviteter, og det vil vi forsøge at bruge som en styrke. Men vi skal forsøge at være neutrale i vores forventninger og spille hvert point efter bedste evne,” uddyber cheftræner for Gentofte Volley, Dan Pawlikowski.

”Vi ved, at Zalau er et rutineret hold med dygtige spillere. De spiller i en hård liga og kommer til kampen både velforberedte og afprøvetde Vi har stor respekt for det hold, vi skal møde, og vi ser meget frem til at skulle spille mod dem onsdag.” afslutter han.

Kampen streames direkte i knivskarp kvalitet på Danmarks bedste volleyballkanal på nettet, Volley TV.

CEV Challenge Cup, 1/16-finale:
Gentofte Volley – ACS Volei Municipal Zalau
11. december 2019 – 19:00
Kildeskovshallen
Entré: 75kr. (Se Facebook begivenhed)

Returkampen spilles den 18. december i Rumænien

Del nyhed

LÆS OGSÅ