Dansk Volleyball Award: Kom til årets største volleyballfest

Den 22. februar 2020 samles hele Volleyball Danmark til et brag af en volleyballfest med en fælles prisuddeling for både bredden og eliten i dansk volleyball og beachvolley – og du kan nu sikre dig en billet! Dansk Volleyball Award er rykket til SAV-vaerket i Aarhus, der kommer til at danne de perfekte rammer for…

:


Den 22. februar 2020 samles hele Volleyball Danmark til et brag af en volleyballfest med en fælles prisuddeling for både bredden og eliten i dansk volleyball og beachvolley – og du kan nu sikre dig en billet!

Dansk Volleyball Award er rykket til SAV-vaerket i Aarhus, der kommer til at danne de perfekte rammer for en sjov aften efter afslutningen på årets pokalfinaler.

Vær med til at fejre sporten til en sjov aften sammen med dit hold, din træner eller måske endda din bestyrelsesformand, hvor der bliver rig mulighed for at snakke volleyball med sidemanden hele aftenen!

Ud over lækker mad og yderst gode priser i baren vil aftenen også byde på den prestigefyldte prisuddeling, hvor bl.a. Årets Spillere i volleyball og beachvolley, Årets Breddeklub, Årets Bredde Ildsjæl og det nyeste medlem i dansk volleyballs Hall of Fame skal kåres. På Volleyball Danmarks hjemmeside vil vi løbende offentliggøre hvem, der er nomineret til hvilke priser.

Tilmed dig årets sjoveste volleyballfest lige her

OBS! Køber du billet til Dansk Volleyball Award, kommer du gratis ind til pokalfinalerne.

Husk at ”deltage” i Facebookbegivenheden Dansk Volleyball Award – så er du sikker på at blive opdateret omkring aftenens forløb.

Del nyhed

LÆS OGSÅ