Holte mødte overmagten i europæisk opgør

De regerende danske mestre Holte IF fik i høj grad noget at se til, da de foran 300 tilskuere i Holtehallen skulle prøve kræfter med europæisk topvolleyball i form af schweiziske VC Kanti Schaffhausen. Holte IF vs. VC Kanti Schaffhausen: 0-3 (17-25, 18-25, 15-25) CEV Challenge Cup, Holtehallen En yderst velbesøgt Holtehal dannede tirsdag aften…

| Foto: Flemming Patulski

:


De regerende danske mestre Holte IF fik i høj grad noget at se til, da de foran 300 tilskuere i Holtehallen skulle prøve kræfter med europæisk topvolleyball i form af schweiziske VC Kanti Schaffhausen.

Holte IF vs. VC Kanti Schaffhausen: 0-3 (17-25, 18-25, 15-25)
CEV Challenge Cup, Holtehallen

En yderst velbesøgt Holtehal dannede tirsdag aften en flot kulisse til 1/16-finale opgøret mellem Holte IF og VC Kanti Schaffhausen i den europæiske klubturnering CEV Challenge Cup. Trods god fight fra Holtes volleykvinder, var det schweiziske professionelle hold dog for stor en mundfuld.

Første sæt startede ellers ud på den bedst tænkelige måde for Holteholdet med et servees af hæver Nikoline Mogensen. De gode takter fortsatte da også og med god fight og kloge touch-out slag på de schweiziske blokader, formåede Holte at skabe et points føring ved 7-6. Herefter var VC Kanti Schaffhausen dog en tand skarpere i serv og angreb og fik skabt et stabilt forspring resten af sættet, der blev afgjort 17-25.

Andet sæt startede skidt for Holte, der kæmpede med de uprovokerede fejl. Samtidig var de schweiziske blokader nærmest uigennemtrængelige, hvilket gjorde det ekstra svært for Holtes angribere. I momenter lykkedes det især Holtes Sofia Lavin at slå hul igennem muren, dog ikke nok til at holde VC Kanti Schaffhausen fra at afgøre sættet 18-25.

Tredje sæt startede meget bedre for holtespillerne, som formåede at skabe et lille forspring. Med en kill-block af dimensioner bragte Sophia Helena Andersen Holte foran 10-7, hvilket fremprovokerede en timeout hos den schweiziske træner. VC Kanti Schaffhausen fik dog hurtigt indhentet det forsømte igen med hurtige hævninger og knivskarpe angreb. Schweizerne fastholdt jerngrebet og afgjorde sættet – og dermed kampen – med 15-25.

”Det er selvfølgelig en lidt skuffet følelse man står med efter sådan et nederlag. Men holder man følelserne lidt væk, kan vi måske godt være ok tilfredse med kampen,” uddyber Sven-Erik Borch Lauridsen, cheftræner for Holte IF.

”Vi spiller en meget stabil modtagningskamp og server egentlig også ret godt. Vores store problem i dag er angrebet, hvor vi laver 4-5 fejl i alle sæt. Vinder vi dem, er det lige pludselig ikke mange bolde der skiller os ad. Det bliver helt tydeligt, at vi ikke er vant til at spille mod så store blokader i vores danske liga, så det er også svært at forberede sig på,” fortsætter han.

”Det har været en fantastisk kamp at spille foran et stort publikum, og klubben har stablet en flot kulisse op omkring holdet, som vi godt kan være stolte over. Sådan burde det jo være hver gang! Men nu forbereder vi os på returopgøret i Schweiz, hvor vi jo får smagt lidt på de professionelle forhold – i hvert fald for de tre dage, vi er afsted.” afslutter Sven-Erik Borch Lauridsen.

Kampens topscorer blev Korina Perkovac fra VC Kanti Schaffhausen med 11 point.
Topscorer fra Holte blev Mikala Mogensen med 10 point

Med aftenens resultat skal Holte vinde 3-0 eller 3-1 på udebane for at fremtvinge et altafgørende Golden Set. Der er returkamp i Schweiz onsdag den 18. december.

SE MERE STATISTIK FRA KAMPEN HER

Del nyhed

LÆS OGSÅ