Optakt: Holtes volleykvinder er klar til europæisk sæsonhøjdepunkt

De regerende danske mestre fra Holte IF tager tirsdag aften hul på deres europæiske eventyr i CEV Challenge Cup, hvor deres modstandere, schweiziske VC Kanti Schaffhausen, gæster Holtehallen. Se kampen LIVE på Danmarks bedste volleyballkanal på nettet, Volley TV fra kl. 18:15. Holte IF repræsenterer for tredje år i streg Danmark i den europæiske turnering,…

| Foto: Flemming Patulski

:


De regerende danske mestre fra Holte IF tager tirsdag aften hul på deres europæiske eventyr i CEV Challenge Cup, hvor deres modstandere, schweiziske VC Kanti Schaffhausen, gæster Holtehallen.

Se kampen LIVE på Danmarks bedste volleyballkanal på nettet, Volley TV fra kl. 18:15.

Holte IF repræsenterer for tredje år i streg Danmark i den europæiske turnering, CEV Challenge Cup. Tirsdag aften kl. 18:30 går det løs i det første af to opgør i 1/16-finalen mod VC Kanti Schaffhausen fra Schweiz – et opgør, Holtes volleykvinder har forberedt sig på igennem de sidste mange måneder.

”Vi har glædet os længe til denne kampe, og vi har haft det som et lysende højdepunkt i sæsonen. Men det kan godt føles lidt ambivalent, for nu er det selvfølgelig spændende at skulle spille kampen, men også lidt vemodigt når vi først er færdige i Cup’en på et tidspunkt,” fortæller Sven-Erik Borch Lauridsen, cheftræner for Holte IF Volleyliga Damer.

Holtes ligadamer er regerende danske mestre og desuden ubesejret i den danske Volleyliga, men kan godt forvente hård modstand fra VC Kanti Schaffhausen, der fik en fjerdeplads i den schweiziske liga i sidste sæson.

”Vi har set den del video af VC Kanti Schaffhausen, og det er uden tvivl et stærkt fysisk hold, hvor vi skal holde et højt bundniveau samtidig med, at vi skal spille maximalt aggressivt,” uddyber Sven-Erik Borch Lauridsen og fortsætter:

”Det bliver en udfordrende balance at skulle finde, men det er også dér, hvor vi kan lære rigtig meget om os selv, fordi vi vil blive presset til det yderste på hver bold.”

”Det er jo en festdag i klubben, hvor der lægges et stort arbejde i at skabe en god oplevelse for alle tilskuere og frivillige. Vi er som hold klar til at vise, at vi kæmper med næb og klør for alle bolde for at hive sejren hjem på hjemmebanen i Holtehallen.” afslutter han.

Kampen streames direkte i knivskarp kvalitet på Danmarks bedste volleyballkanal på nettet, Volley TV.

CEV Challenge Cup, 1/16-finale:
Holte IF – VC Kanti Schaffhausen
Holtehallen – 18:30
Fri Entré (Se Facebook begivenhed)

Returkampen spilles den 18. december i Schweiz

Del nyhed

LÆS OGSÅ