Volley Week 2019 gav 112 nye volleyballspillere

Da Volley Week for to måneder siden løb af stablen, var 40 klubber rundt omkring i landet med til at åbne dørene op og introducere volleyball til en masse besøgende – og det gav pote i klubbernes medlemsregistrering, da 1 ud af 3 nye besøgende blev til et nyt klubmedlem.   Tallene fra evalueringsundersøgelsen blandt…

:


Da Volley Week for to måneder siden løb af stablen, var 40 klubber rundt omkring i landet med til at åbne dørene op og introducere volleyball til en masse besøgende – og det gav pote i klubbernes medlemsregistrering, da 1 ud af 3 nye besøgende blev til et nyt klubmedlem.  

Tallene fra evalueringsundersøgelsen blandt arrangørklubberne for Volley Week 2019 taler et tydeligt sprog; Volley Week skaber nye medlemmer! I de 40 deltagende klubber var der i alt 1432 besøgende, hvoraf 320 var helt nye i klubberne. Ud af disse 320 nye besøgende blev 112 personer til registrerede klubmedlemmer. Det svarer til, at 34% – eller ca. 1 ud 3 – nye besøgende rent faktisk også blev til medlemmer.

”Vi ser helt klart en positiv effekt af klubbernes indsats til Volley Week. Det er tankevækkende, at når vi først får tiltrukket personer til at komme ind i hallen, så bliver 34% faktisk til medlemmer uden en særlig stor indsats andet end en introduktion til sporten. Så det handler i høj grad om at lave et tillokkende arrangement. Her er det tydeligt, at de klubber, der ikke kun åbner dørene op til en almindelig træningsaften, men rent faktisk laver et specifikt arrangement, også får flere medlemmer i sidste ende.” forklarer Sebastian Mikelsons, projektleder i Bevæg dig for livet – Volleyball og Beachvolley.

Det er andet år i træk, at Volley Week afvikles som en del af Bevæg dig for Livet visionen etableret af DIF og DGI. Sammenlignet med sidste år, var der færre deltagende klubber, dog uden at det har påvirket tilstrømningen af nye medlemmer.

”Hvor vi sidste år havde 59 deltagende klubber, der i alt fik 101 nye medlemmer, fik vi jo flere medlemmer på færre klubber i år. Vi, og klubberne, er blevet klogere på hvilke initiativer, der virker, og hvordan Volley Week kan skabe værdi med Åbent hus-arrangementer som disse. Det glæder vi os til at kunne bygge på fremadrettet og forhåbentlig få endnu flere klubber til at deltage aktivt til næste år.” Afslutter Sebastian Mikelsons.

Volleyball Danmarks samarbejde med DIF og DGI omkring Bevæg dig for livet – Volleyball og Beachvolley afsluttes pr. 1. januar 2020. Grundet den store medlemssucces har Volleyball Danmark dog valgt at fortsætte Volley Week i 2020. Mere information om dette følger i de nye år. Indtil da, har Sebastian Mikelsons her 3 gode råd til hvordan din klub kan promovere et Åbent-Hus-arrangement.

Sebastians 3 gode råd til at skabe opmærksomhed omkring et Åbent-Hus-arrangement:

  • Opfordre alle eksisterende medlemmer til at invitere venner og familie med
  • Lav en pressemeddelelse eller annonce til lokalavisen
  • Lav en Facebookbegivenhed og få medlemmer til at dele denne i deres netværk. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ