Team Køge Volley kickstarter CEV skoleprojekt

Som første klub støttet af CEVs skoleprojekt, har Team Køge Volley i den forgangne uge startet en række skolebesøg op blandt 7. klasserne på fire lokale skoler. Hen over de kommende uger, underviser instruktører fra Team Køge Volley forskellige 7. klasser i lokalområdet i volleyball. Klubben indledte deres skolebesøg med et fælles lærerkursus, som følges…

:


Som første klub støttet af CEVs skoleprojekt, har Team Køge Volley i den forgangne uge startet en række skolebesøg op blandt 7. klasserne på fire lokale skoler.

Hen over de kommende uger, underviser instruktører fra Team Køge Volley forskellige 7. klasser i lokalområdet i volleyball. Klubben indledte deres skolebesøg med et fælles lærerkursus, som følges op af 3x undervisningsforløb på de enkelte skoler og afsluttes med et fælles stævne for alle skolerne. På denne måde håber Team Køge Volley, at de kan sprede glæden ved volleyball til endnu flere børn og potentielt skabe nye medlemmer.

Som en del af CEVs skoleprojekt, udløser de 3x skolebesøg nye bolde til skolerne, så de selv kan fortsætte volleyballundervisningen efterfølgende. Alt dette skal hjælpe med at skabe en god relation mellem klubben og skolerne samt sikre, at volleyball kan blive en fast del af idrætstimerne.

CEV Skoleprojekt er et samarbejde mellem Volleyball Danmark og CEV med fokus på at integrere volleyball i skolesystemet. Team Køge Volley er den første klub, der har startet et CEV Skoleprojekt forløb op, og ni andre klubber følger snart trop i deres lokalområde. Der er dog plads til, at flere klubber kan være med, så hvis din klub gerne vil skabe en stærkere relation til de lokale skoler, er dette en oplagt mulighed. Kontakt sportskonsulent Randi Fechtenburg på rfe@volleyball.dk for at høre mere om mulighederne.

Del nyhed

LÆS OGSÅ