Ny rekrutteringsportal skal skaffe flere medlemmer til klubberne

Som led i et øget fokus på rekruttering, har Volleyball Danmark udviklet en rekrutteringsportal, spilvolley.nu, der skal lede potentielle spillere fra Google-søgninger og direkte ud til de danske beachvolley- og volleyballklubber. Læs mere om portalen her og bliv klogere på sportens digitale synlighed. Forestil dig dette: En mor i Svendborg leder efter et idrætstilbud i…

:


Som led i et øget fokus på rekruttering, har Volleyball Danmark udviklet en rekrutteringsportal, spilvolley.nu, der skal lede potentielle spillere fra Google-søgninger og direkte ud til de danske beachvolley- og volleyballklubber. Læs mere om portalen her og bliv klogere på sportens digitale synlighed.

Forestil dig dette: En mor i Svendborg leder efter et idrætstilbud i lokalområdet for sin 7-årige søn, og hun beslutter sig for at søge på Google med sætningen ”hvad kan mit barn gå til i Svendborg?”. Resultaterne af hendes søgning sender hende til forskellige oversigter omkring idrætstilbud i kommunen, men hun kommer aldrig rigtig frem til en konkret forening eller sportsgren før hun graver lidt dybere i søgningen. Og så har hun måske givet op.

Hvad ville der ske, hvis ”Kidsvolley – den sjoveste sport for børn”, var et af de første søgeresultater hun fik? Netop dette er tanken bag Volleyball Danmarks nye rekrutteringsportal, der skal forsøge at tiltrække endnu flere til sporten.

”Det handler om at få fat i alle dem, der slet ikke var klar over, at volleyball var den sport, de lige præcis stod og manglede i deres liv. Når folk søger efter idrætstilbud i deres lokalområde, er volleyball som sport eller en specifik volleyballklub meget sjældent et af de første resultater, der dukker op. Det vil vi gerne forsøge at lave om på.” forklarer sportskonsulent i Volleyball Danmark, Niels Kliim.

”Helt konkret har vi på vores nye rekrutteringsportal valgt en række strategiske søgeord, som øger chancerne for, at folk kan finde frem til vores side. Når de først er på siden, vil vi gerne på en meget overskuelig måde introducere de mange forskellige aktiviteter volleyball kan tilbyde, lige fra Kidsvolley til beachvolley. Herefter kan den søgende vælge at blive kontaktet af en sportskonsulent fra Volleyball Danmark, som vil hjælpe personen med at finde en eller flere klubber, der passer bedst til hans/hendes behov og geografi,” fortsætter han.

”Med rekrutteringsportalen håber vi selvfølgelig, at vi kan fange mange af de potentielle spillere, der af den ene eller anden grund ikke når helt frem til volleyball- og beachvolleyklubberne rundt omkring i landet – uanset hvilken alder de har, og hvilket niveau de ønsker at spille på. Vi glæder os til at se, om vi kan være med til at skaffe flere medlemmer til klubberne på denne måde.” afslutter Niels Kliim.

Besøg rekrutteringsportalen her: www.spilvolley.nu

I en temaserie har Volleyball Danmark i løbet af de sidste par uger sat fokus på rekruttering af børn og unge for at inspirere og motivere flere klubber til at prioritere rekruttering endnu mere i hverdagen. Læs blandt andet 5 grunde til din klub skal prioritere rekrutering af børn og unge…nu! og Skolen er vejen ind. I næste uger sætter vi fokus på, HVAD der helt konkret kan gøres i klubberne for at rekruttere flere ungdomsspillere.

Del nyhed

LÆS OGSÅ