U17 landshold klar til NEVZA i Ikast

Den 14.-17. oktober mødes Nordeuropas unge volleyballstjerner i Ikast til den traditionsrige U17 NEVZA-turnering. 24 danske spillere er blevet udtaget til de danske DU17 og HU17, som i løbet af fire intense dage i efterårsferien skal kæmpe om NEVZA-medaljerne. Læs mere om turneringen her og se hvem, der er kommet på de danske holdkort. Til…

:


Den 14.-17. oktober mødes Nordeuropas unge volleyballstjerner i Ikast til den traditionsrige U17 NEVZA-turnering. 24 danske spillere er blevet udtaget til de danske DU17 og HU17, som i løbet af fire intense dage i efterårsferien skal kæmpe om NEVZA-medaljerne. Læs mere om turneringen her og se hvem, der er kommet på de danske holdkort.

Til NEVZA-turneringen skal Danmark op imod Norge, Sverige, Færøerne, Island, England og for pigernes vedkommende også Grønland. Turneringen afvikles i Sportscenter Ikast, hvor puljekampene, kvartfinaler og semifinaler vil blive spillet mandag-onsdag, og finalerne for begge køn afvikles torsdag eftermiddag – forhåbentlig med dansk deltagelse.

”Vi er glade for at være tilbage i Ikast, som altid skaber en fin kulisse for NEVZA-turneringen med gode faciliteter og stor lokal opbakning. Vi har desværre fået et sent afbud fra Finland, som har ændret lidt i turneringsstrukturen og kampene med kort varsel. Men vi kan nok regne med at vi skal ud i nogle tætte kampe, da det altid er et tæt felt til disse turneringer. Ingen hold kan regnes ude af medaljekampene, f.eks. vandt Færøernes drenge sidste år bronzemedaljen. Så alt kan ske.” udtaler Elitechef i Volleyball Danmark, Sven Brix

”NEVZA-turneringen i Ikast er en god mulighed for vores ungdomslandshold, da de får spillet mange kampe og arbejder intensivt sammen hen over en hel uge. Samtidig er det en oplagt mulighed for at se en masse god ungdomsvolleyball for alle volleyinteresserede, og jeg vil især gerne opfordre alle, der alligevel er på efterårsferie til at tage et smut forbi Ikast og støtte op omkring de danske hold.” afslutter han.

Kan man ikke nå til Ikast, kan alle kampe ses på Volley TV, hvor Volleyball Danmarks faste kommentator, Casper Ahlehoff Hansen også vil kommentere nogle af de danske kampe. Følg med på Volley TV her.

Følg med i kampe og resultater på U17 NEVZA Facebook begivenheden.

DU17 Truppen
Hæver
Maria Lyneborg Hussmann (Kolding VK)
Sille Viola Klestrup Christensen (Ikast KFUM)

Center
Caroline Breckling Rand Jensen (Ikast KFUM)
Lorenza Holm Rosenkilde (Lyngby-Gladsaxe)
Rebecca Nøhr Kramer (Hvidovre VK)

Kant/Diagonal
Victoria Louise Harder Thomsen (Ikast KFUM)
Frida Marie Kofod Brinck (Farum-Holte) 

Anna Juhl Staal Hauge (Fortuna Odense)
Marie Krogh-Meibom (Farum-Holte)
Matildee Florentz Stæhr (Ikast KFUM)
Sarah Helmer Jensen (Marconi Stella, ITA)

Libero
Lea Føns (Ikast KFUM)


HU17 Truppen:

Hæver
Gustav Plesner Cornelius (Ikast KFUM)
Samir Seyed (Amager VK)

Center
Nicolai Anders Nørregaard (DHV Odense)
Oliver Rydahl Christensen (Ishøj Volley)
Oskar Riis Pontoppidan (Gentofte Volley)

Kant/Diagonal
Laurits Schultz Thynebjerg (Ikast KFUM)
Leo Borch Meyer-Jensen (Ikast KFUM)
Magnus Brandi Jensen (Ikast KFUM)
Robert Binau Grundsøe (Amager VK)
Victor Dalgas Wellendorf (Ikast KFUM)
Joshua Huntley (VK Vestsjælland)

Libero
Aske Bardenfleth-Hansen Løjborg (VK Vestsjælland)

Del nyhed

LÆS OGSÅ