Succesrig kvalifikation for DU17

Første runde i kvalifikationen til EM for DU17 landshold blev afgjort over 11 kampe på tre intense dage, med masser af tilskuere i Asgård hallen i Køge. Danmark havde besøg af Island, Irland, Sverige, Norge og Finland. Vinderen af kvalifikationen ville gå direkte til EM-slutrunden i Montenegro i august 2020, mens 2. og 3. pladsen…

:


Første runde i kvalifikationen til EM for DU17 landshold blev afgjort over 11 kampe på tre intense dage, med masser af tilskuere i Asgård hallen i Køge.

Danmark havde besøg af Island, Irland, Sverige, Norge og Finland. Vinderen af kvalifikationen ville gå direkte til EM-slutrunden i Montenegro i august 2020, mens 2. og 3. pladsen ville få en ekstra chance i en 2. runde kvalifikation i foråret 2020.

Efter de indledende kampe, stod det klart at turneringens 2 stærkeste hold var Finland og Danmark. Begge hold havde ingen sættab undervejs og havde overvundet henholdsvis Sverige og Norge i hver sin semifinale.

Desværre for Danmark var der i finalen ingen tvivl om at Finland var det stærkeste hold. Finland lod aldrig Danmark finde sin egen spilrytme og med 3-0 sejren er finland klar til slutrunden, mens Danmark ser frem til en spændende 2. runde kvalifikation. Også Sverige kvalificerede sig videre efter en højdramatisk 3-2 sejr over Norge i kampen om 3. pladsen.

Island blev nr. 5 i turneringen efter en 3-1 sejr over Irland.

Del nyhed

LÆS OGSÅ