DANMARK DU17 TAGER DET FØRSTE STIK I EM KVALIFIKATIONEN

DANMARK – ISLAND 3-0 (25-9, 25-12, 25-12) Danmark får en perfekt start på EM kvalifikationen, der er startet i dag på Asgård skole i Køge.Modstanderen var Island – en nøglekamp i ambitionen, at tage sig videre i turneringen. Danmark lagde hårdt ud med et massivt servepres, som Islændingene aldrig rigtigt kom ud af. Det er…

:


DANMARK – ISLAND 3-0 (25-9, 25-12, 25-12)

Danmark får en perfekt start på EM kvalifikationen, der er startet i dag på Asgård skole i Køge.

Modstanderen var Island – en nøglekamp i ambitionen, at tage sig videre i turneringen. Danmark lagde hårdt ud med et massivt servepres, som Islændingene aldrig rigtigt kom ud af. Det er symboliseret ved at Ingrid Lajer lavede hele 11 servesser på 3 sæt – imponerende stabilitet.

De gange vi fik chancen, spillede vi bolden op til hæveren, som hævede og vi angreb bolden, ofte med point til følge. helt igennem en dejlig sejr,. hvor alle spillere bidrog både på og undenfor banen.

“Nu venter Sverige kl. 18.00 i dag. En kamp der afgør hvilken semifinalemodstander vi løber ind i i morgen. Vunden kamp = nr 2 i den anden pulje = Ikke Finland! Så det går vi efter. Meeeeen kampen mod Sverige bliver en af de helt svære. De er gode og fysiske, de spiller godt og er siden sidst klatret betydeligt i niveau. Det bliver en 50-50 kamp, hvor dagsformen bliver afgørende.”

“Vi vil gøre alt vi kan, så må vi se hvad svensken vil – der ledes af en gammel dansk kending, Tony Westman, der coachede de danske A-damer i nullerne.

Vi håber at se mange i hallen – Asgård skole kl. 18.00 i dag

Del nyhed

LÆS OGSÅ