Nu kan du løse licens for sæson 2019-2020

Der er nu åbnet for at løse licens til den kommende sæson. Alle, der spiller turneringskampe eller deltager i stævner og kampe arrangeret af Volleyball Danmark eller lokalkredsene, skal løse licens, inden de spiller første kamp. NYT: Som et nyt påkrævet felt, skal alle brugere oplyse deres nationalitet under personlige indstillinger. Eksisterende brugere skal derfor…

:


Der er nu åbnet for at løse licens til den kommende sæson.

Alle, der spiller turneringskampe eller deltager i stævner og kampe arrangeret af Volleyball Danmark eller lokalkredsene, skal løse licens, inden de spiller første kamp.

NYT: Som et nyt påkrævet felt, skal alle brugere oplyse deres nationalitet under personlige indstillinger. Eksisterende brugere skal derfor opdatere deres personlige oplysninger.

KLIK HER FOR AT LØSE LICENS 

Har du problemer med at løse licens, bedes du skrive en mail til: licens@volleyball.dk

Når du løser licens på minsport.dk afgiver du personoplysninger om dig selv (herunder navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse), som Volleyball Danmark behandler og opbevarer. Du kan finde flere oplysninger omkring Volleyball Danmarks behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder mv. i vores privatlivspolitik her.

Særligt for hold i Volleyligaen, 1. Division og 2. Division:

  • Eksisterende spillere på holdet står allerede registreret i Web Competition Manager og kan derfor indhentes til ’rosteren’, selvom de ikke har betalt licens for sæsonen. Vær derfor særligt opmærksom på, at disse spillere får løst licens inden første kamp.
  • Nye spillere vil automatisk blive oprettet i Web Competition Manager, såfremt deres licens indløses inden den 15. september. 


Del nyhed

LÆS OGSÅ