Her er datoerne for alle ungdoms DM’erne

Selvom sæsonen lige er skudt i gang, er det en god idé at kigge frem mod de kommende ungdoms DM’er i 2020. Har din klub et ungdomshold, så hiv kalenderen frem og sæt et stort kryds i de følgende weekender. U14 Teen 2 DM: 25. – 26. januar 2020 til Pokalfestivalen i Vejle (Facebook Event…

:


Selvom sæsonen lige er skudt i gang, er det en god idé at kigge frem mod de kommende ungdoms DM’er i 2020. Har din klub et ungdomshold, så hiv kalenderen frem og sæt et stort kryds i de følgende weekender.

U14 Teen 2 DM: 25. – 26. januar 2020 til Pokalfestivalen i Vejle (Facebook Event kommer snart)
U14 DM: 25. – 26. april 2020
U16 DM: 16. – 17. maj 2020
U18 DM: 18.-19. april 2020
U21 DM: 8.-10. maj 2019 (St. Bededag)

Du kan også klikke på det enkelte stævne foroven og tilmelde dig Facebook-eventet. Så bliver du løbende informeret, når der kommer nyt om hvor, der skal spilles, mm.

Datoerne for de forskellige stævner er fastsat ud fra en rundspørgen, Volleyball Danmark foretog blandt klubber og trænere i foråret. Programmet er derfor så vidt muligt lagt uden om de weekender, hvor der kan være sammenfald med andre aktiviteter i de forskellige dele af landet ift. f.eks. konfirmationer. Samtidig rammer datoerne uden om U-landsholdsaktiviteter.

Bliv arrangørklub:
Er din klub interesseret i at blive arrangør af et DM? Så send en motiveret ansøgning senest den 1. november til dvbf@volleyball.dk.

Hvis I vil vide mere om arrangørforpligtelser, kan I finde det her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ