Skarpt tilbud på den nye Mikasa V200W bold

Volleyball Danmark tilbyder i samarbejde med forbundets boldsponsor, Mikasa Danmark, igen en skarp pris på den nye topbold, V200W, som er godkendt af FIVB og vil blive obligatorisk i internationale kampe samt Danmarksturneringen.  Den nye topbold er udviklet til at give spillere en større kontrol i berøringer, bl.a. med en ny type anti-sweat overflade, der…

:


Volleyball Danmark tilbyder i samarbejde med forbundets boldsponsor, Mikasa Danmark, igen en skarp pris på den nye topbold, V200W, som er godkendt af FIVB og vil blive obligatorisk i internationale kampe samt Danmarksturneringen. 

Den nye topbold er udviklet til at give spillere en større kontrol i berøringer, bl.a. med en ny type anti-sweat overflade, der forhindrer bolden i at blive glat under intensive dueller. 

Skal din klub have nye bolde, er der derfor god grund til at investere i den nye V200W bold allerede nu. Med Volleyball Danmarks tilbud får klubben væsentlige besparelser på boldene, hvis de bestilles senest den 1. oktober.

Mikasa V200W Tilbud
Ved køb af op til 35 bolde er prisen 420 kr. ex moms
Ved køb af mindst 36 bolde er prisen 400 kr. ex moms

Bestilling af bolde skal sendes til dvbf@volleyball.dk 

Minimum bestilling er 20 stk. og sidste frist er 1. oktober 2019

Boldene leveres cirka en uge efter bestilling.

Mikasa V200W bliver obligatorisk i Danmarksturneringen. 
Volleyball Danmarks Forretningsudvalg har vedtaget, at Mikasa V200W bliver obligatorisk i Danmarksturneringen for de klubber, der spiller med Mikasa. 

Dette sker i en overgangsordning som følger:

* Volleyligaen: I sæsonen 19/20 vil det være tilladt at spille med den nye V200W eller den gamle MVA200 Mikasa bold. Fra sæson 20/21 er det kun V200W, der må benyttes.

*1. og 2. division: I sæsonerne 19/20 samt 20/21 vil det være tilladt at spille med den nye V200W eller den gamle MVA200 Mikasa bold. Fra sæson 21/22 er det kun V200W, der må benyttes.

Del nyhed

LÆS OGSÅ