Kender du Volleyball Danmarks nye bestyrelsesformand?

I løbet af september afholder Volleyball Danmark et ekstraordinært repræsentantskabsmøde med det formål at vælge forbundets nye bestyrelsesformand. Bestyrelsesformanden skal sammen med resten af bestyrelsen varetage den politiske ledelse af forbundet og være med til at sætte rammerne for sportens udvikling i Danmark. Som formand skal man drives af at gøre en forskel for andre…

:


I løbet af september afholder Volleyball Danmark et ekstraordinært repræsentantskabsmøde med det formål at vælge forbundets nye bestyrelsesformand.

Bestyrelsesformanden skal sammen med resten af bestyrelsen varetage den politiske ledelse af forbundet og være med til at sætte rammerne for sportens udvikling i Danmark. Som formand skal man drives af at gøre en forskel for andre og skabe positive forandringer for vores sport. Derudover giver formandsposten:
·         Muligheden for at være der, hvor beslutningerne træffes
·         At bruge og udvikle personlige kompetencer i et nyt miljø
·         Nye udfordringer og muligheden for at gå forrest for et forbund i udvikling

Er du eller kender du en, der kunne være interesseret i formandsposten, kan du kontakte Volleyball Danmarks fungerende formand Jørgen Bentzen via mail: jbz.bentzen@gmail.com for mere information.

Læs også mere om formandsposten i dette opslag. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ