Volleyball Danmark søger volleyentusiaster til nyt Volleyliga-panel

Følger du aktivt med i Volleyligaens kampe uge for uge? Har du styr på ligaens profiler, trænere og/eller kommende stjerner? Kender du spillets taktiske facetter, og brænder du for at videregive dit indblik og viden omkring Volleyligaen? Så er du måske den person, vi leder efter til Volleyball Danmarks nye Volleyliga- panel. Volleyliga-panelet skal være…

:


Følger du aktivt med i Volleyligaens kampe uge for uge? Har du styr på ligaens profiler, trænere og/eller kommende stjerner? Kender du spillets taktiske facetter, og brænder du for at videregive dit indblik og viden omkring Volleyligaen? Så er du måske den person, vi leder efter til Volleyball Danmarks nye Volleyliga- panel.

Volleyliga-panelet skal være en dynamisk gruppe af volleyballeksperter, som skal være med til at udbrede kendskabet til og information omkring Volleyligaens kampe, resultater, spillere, forventninger til sæsonen og sikkert også meget andet. Panelet vil blive Volleyball Danmarks faste kilder til kommunikation omkring Volleyligaen og inviteres bl.a. til at byde ind med kampreferater, rundestatus og som gæst i vores podcast.

Det kræver ikke en speciel baggrund, erfaring eller volleyballevner at være med i Volleyliga-panelet, men det forventes selvfølgelig, at du har et godt indblik i Volleyligaen (enten herrer eller damer, men gerne begge), og at du brænder for at dele din begejstring for og viden om sporten. Om du er, eller har været, tilknyttet en klub/hold betyder ikke det store, så længe du kan forholde dig konstruktivt til alle hold i Ligaen. Der er ingen faste møder, og du forpligter dig ikke til andet end at kunne bidrage med dine perspektiver, når du har tid og lyst.

Drømmen er, at vi får skabt et panel af entusiastiske Volleyliga-eksperter, der kan være med til at give en ekstra vinkel til dem, der gerne vil vide lidt mere end slutstillingen for hver kamp.

Lyder Volleyliga-panelet som noget for dig, eller vil du gerne bare høre mere, er du velkommen til at kontakte Volleyball Danmarks kommunikationskonsulent Ci Eshel på ces@volleyball.dk

Del nyhed

LÆS OGSÅ