”Volley Week hjalp os med at tiltrække nye spillere”

Fra den 24.-30. september 2018, nærmere betegnet uge 39, lukkede 59 klubber landet over dørene op for Volley Week, hvor de viste volleyballsporten frem på bedste vis og tilsammen fik 101 nye medlemmer. Fem af disse startede i Roskilde Volleyball Klub, og formand i klubben, Andreas Graversen, ser nu frem til at deltage i Volley…

:


Fra den 24.-30. september 2018, nærmere betegnet uge 39, lukkede 59 klubber landet over dørene op for Volley Week, hvor de viste volleyballsporten frem på bedste vis og tilsammen fik 101 nye medlemmer. Fem af disse startede i Roskilde Volleyball Klub, og formand i klubben, Andreas Graversen, ser nu frem til at deltage i Volley Week i 2019 igen.

”Volley Week 2018 var et af de første store events Roskilde Volleyball Klub (RVK) afholdte, som led i planen om at forøge vores medlemstal. Vi havde om mandagen i Volley Week-ugen en åben træning i forbindelse med en normal RVK-træning, og blandt de spillere der deltog, har vi haft succes med at fastholde en stor del. Volley Week har i den forbindelse været et super brugbart redskab for at finde flere medlemmer til klubben.” forklarer Andreas Graversen.  

”Efterfølgende har de spillere været meget engagerede i træninger og livet i klubben, så meget, at de på egen hånd har inviteret venner til at komme og prøve volleyball i RVK, som herefter også er blevet i klubben. Så RVK har oplevet både en direkte og indirekte medlemstilgang fra Volley Week 2018, hvilket vi selvfølgelig er super tilfredse med.” tilføjer han.

Volley Week er en del af det fælles visionsarbejde mellem DGI Volleyball og Volleyball Danmark kaldet ”Bevæg dig for livet – Volleyball og Beachvolley”. Det nationale event finder igen sted i fra den 23.-29. september 2019, hvor Volleyball Danmark opfordrer alle klubber til at lave Åbent Hus-arrangementer for bl.a. at kunne tiltrække flere spillere til klubben. Hos RVK har Andreas Graversen allerede tilmeldt sig Volley Week 2019 og planlægninger er gået i gang.

”Med udgangspunkt i resultaterne fra Volley Week 2018, er det oplagt at forsøge at gentage succesen. Vi holder igen en åben træning om mandagen, men ud over at invitere flere til at spille volleyball, vil vi også meget gerne invitere folk ind i klubben RVK, da vi selv elsker det sammenhold og klubfællesskab vi har, på tværs af hold og alder” afslutter Andreas Graversen.


Om Volley Week

HVAD: Volley Week er en tilbagevendende national event, der afvikles hvert år i uge 39. I denne uge inviteres alle volleyballklubber i hele landet til at lave ’Åbent hus’ og dermed give alle interesserede muligheden for at stifte bekendtskab med volleyball – uanset niveau, alder og kondition. Det er gratis for både klubber og deltagere at være med.

HVORNÅR: Uge 39 – 23.-29. september 2019

HVEM: Alle klubber kan gratis tilmelde sig Volley Week

HVORFOR: Volley Week er en fantastisk måde at tiltrække nye medlemmer, da jeres klub kan drage fordel af den fælles indsats Volleyball Danmark og DGI volleyball – samt alle andre klubber – laver i denne uge. Der er udviklet gratis promoveringsmateriale og andre god tips, som gør det meget let at komme i gang. Sidste år kom der hele 101 nye volleyballspillere ud af Volley Week – skal din klub være med i år?

HVORDAN: Find mere information om Volley Week på Bevæg dig for Livet – Volleyball, hvor du også kan tilmelde din klub. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ