Gentofte Volley og Holte IF skal igen på europæisk eventyr

De regerende danmarksmestre på dame- og herresiden, Gentofte Volley og Holte IF, skal igen i år bide skeer med nogle af Europas bedste hold i turneringen CEV Challenge Cup. I CEV Challenge Cup deltager en række europæiske tophold for hvert køn i en klassisk pokalturnering. Holdene møder hinanden på ude- og hjemmebane, hvor vinderen fortsætter…

:


De regerende danmarksmestre på dame- og herresiden, Gentofte Volley og Holte IF, skal igen i år bide skeer med nogle af Europas bedste hold i turneringen CEV Challenge Cup.

I CEV Challenge Cup deltager en række europæiske tophold for hvert køn i en klassisk pokalturnering. Holdene møder hinanden på ude- og hjemmebane, hvor vinderen fortsætter i turneringen, mens taberen ryger ud. De to danske klubhold træder ind i turneringen i 1/16-finalerne, hvor deres modstandere netop er blevet fundet ved lodtrækning.

Holte IFs ligadamer møder det schweiziske hold Kanti Schaffhausen, der er et seedet hold i turneringen med mange udenlandske spillerprofiler i truppen. Og det er noget, head coach Sven-Erik Lauridsen glæder sig til at prøve kræfter med.

”Vi er rigtig taknemmelige for, at der igen har været opbakning blandt vores venner og sponsorer til at vi kan spille europæisk volleyball. For os som klub, er det meget mere end en mulighed for spillerne til både at måle og vise sig i et europæisk niveau. Det er europæisk volley for alle, hvor hele klubben – lige fra de yngste til de ældste – kan få en oplevelse af hvor stort volleyball er udenfor Danmark, og samtidig også være en del af det. Vi glæder os til at dele oplevelsen med så mange som muligt i Holtehallen, og håber, at vi med de sidste års erfaring i bagagen kan få minimum to kampe på hjemmebane.” udtaler Lauridsen.

Gentofte Volleys ligaherrer har ligeledes trukket et seedet hold, nemlig rumænske ACS Volei Municipal Zalau, der i den forgangne sæson vandt sølv i den bedste rumænske liga. Der venter derfor Gentofte en stor udfordring i det rumænske.

”Det bliver en stor oplevelse at spille mod så godt et hold som Volei Municipal, og vi har en vigtig opgave i, at få vores hold til at toppe på formkurven, når vi når til disse kampe. Vi har efterhånden god erfaring med at spille international volleyball, både ift. holdet men også som organisation, og vi glæder os til arbejdet frem mod december.” udtaler formand i Gentofte Volley, Ulrik Hesse.

1/16-finalerne spilles i løbet af december, mere information følger.

Del nyhed

LÆS OGSÅ