Forbund: Første møde i den nye bestyrelse veloverstået

Volleyball Danmarks bestyrelse, der blev valgt ved repræsentantskabsmødet den 2. juni, mødtes i søndags til deres første møde. Den nye bestyrelse blev bl.a. orienteret om forbundets nuværende aktiviteter og den aktuelle økonomiske situation, og fik taget de indledende snakke om genopretningsplanen og fremtidens Volleyball Danmark. Derudover blev Forretningsudvalget (FU) konstitueret, som der ud over Jørgen…

:


Volleyball Danmarks bestyrelse, der blev valgt ved repræsentantskabsmødet den 2. juni, mødtes i søndags til deres første møde.

Den nye bestyrelse blev bl.a. orienteret om forbundets nuværende aktiviteter og den aktuelle økonomiske situation, og fik taget de indledende snakke om genopretningsplanen og fremtidens Volleyball Danmark. Derudover blev Forretningsudvalget (FU) konstitueret, som der ud over Jørgen Bentzen (fungerende formand) og Morten Refsgaard (Økonomiansvarlig) kommer til at bestå af Stine Gørtz og Tobias Harpsøe.

”Alle i bestyrelsen er klar til at tage arbejdstøjet på og gå i gang med de mange opgaver, der venter os. Vi skal have planlagt de næste par skridt i processen, som blandt andet indebærer at finde en formandsprofil til bestyrelsen og gøre klar til et ekstraordinært repræsentantskabsmøde.” udtaler Jørgen Bentzen.

Volleyball Danmark vil løbende informere om nye tiltag og beslutninger omkring bestyrelsen på forbundets hjemmeside.

Få et overblik over hvem, der er i Volleyball Danmarks bestyrelse her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ