Optakt: Skæbnekamp mod Rumænien venter på hjemmebanen

De danske volleyherrer har i morgen aften muligheden for at spille sig et skridt tættere på European Silver League finalen, når de udfordrer Rumænien i en direkte kamp om førstepladsen i puljen. Danmark er presset til en storsejr mod Rumænien, vis drømmen om en finaleplads skal holdes i live. Rumænien er dog klare puljefavoritter og…

:


De danske volleyherrer har i morgen aften muligheden for at spille sig et skridt tættere på European Silver League finalen, når de udfordrer Rumænien i en direkte kamp om førstepladsen i puljen.

Danmark er presset til en storsejr mod Rumænien, vis drømmen om en finaleplads skal holdes i live. Rumænien er dog klare puljefavoritter og vandt da også over Danmark i holdenes første opgør. Landstræner Kristian Knudsen tror dog på dansk sejr på hjemmebanen i Slagelse.

”Der er ingen tvivl om, at vi står med ryggen mod muren og skal have en sejr på enten 3-0 eller 3-1. Men det kan kun lade sig gøre, hvis vi er klar fra start og leverer en koncentreret indsats med energi på og uden for banen.” siger han.

”Rumænien er et godt hold med dygtige spillere på alle pladser, og vi kommer nok også til at få brug for alle mand i vores trup, for at kunne hive sejren hjem. Vi skal have spillerne til at gå all-in og tro på vores spil, uden at forcere løsningerne og det niveau, vi ved, vi kan spille. Med publikum i ryggen tror vi på sejren, men det bliver ikke let.” afslutter landstræneren.

Det danske landshold ligger i øjeblikket 2’ere i deres pulje, og kan med en 3-0 eller 3-1 sejr over Rumænien fortsat bevare muligheden for at vinde puljen. Derfor skal vi have alle danske volley-fans med på lægterne, så vi kan skabe de bedste rammer for Danmark. 

Kampen spilles kl. 18:30 i Spar Nord Arena Slagelse – Bestil en GRATIS billet til kampen her. 

Kan du ikke komme i hallen, vises kampen her: https://www.dr.dk/tv/live/event/landskampen

DANMARKS KAMPPROGRAM, European Silver League Pulje B
25/05 Danmark vs. Georgien 3-0 (25-20, 25-20, 25-12) 
29/05 Rumænien vs. Danmark 3-0 (25-15, 25-21, 32-30)
02/06 Danmark vs. Aserbajdsjan 3-0 (25-23, 25-10, 25-19)
08/06 Georgien vs. Danmark 0-3 (10-25,22-25, 9-25)
12/06: Danmark vs. Rumænien
15/06: Aserbajdsjan vs. Danmark

Del nyhed

LÆS OGSÅ