Usvigelig sikker sejr til Herrelandsholdet

Det var en professionel og fokuseret indsats Danmarks herre igår leverede. Både til træningerne hjemme i Danmark og til den sidste finpudsning i Tblisi havde landstræner Kristian Knudsen dikteret fuld koncentration på opgaven på udebane i Georgien.  Og de danske landsholds herre havde i den grad lyttet efter, inden værterne havde nået at sige modtagning…

:


Det var en professionel og fokuseret indsats Danmarks herre igår leverede. Både til træningerne hjemme i Danmark og til den sidste finpudsning i Tblisi havde landstræner Kristian Knudsen dikteret fuld koncentration på opgaven på udebane i Georgien. 

Og de danske landsholds herre havde i den grad lyttet efter, inden værterne havde nået at sige modtagning var danskerne stukket af sted med skarpe server og fint blokspil ved nettet. Således trak Danmark fra fra første fløjt og kunne sikker lukke sættet med 25-10. 

Fra starten af andet sæt bider Georgien mere fra sig og holder en fint sideout så de to hold følges ad det meste af sættet, dog med Danmark 2-3 efter. Om det var den flotte og lidt nemme start der gjorde forskellen skal være usagt, men der var god tålmodighed i spillet og holdet havde en klar fornemmelse af og have snor i modstanderen. Stille og roligt får de danske server igen bid og ved stillingen 15-15 går Danmark igen i front og øger med et par point som holder sættet ud til 25-22.

Nu var spillerne advaret, hvis fokus ikke var 100% kunne det nemt blive en tæt kamp, men al tvivl om fokus og engagement fejede drengene på banen til side fra starten af 3 sæt hvor en stabil men stadig presset serv tog pynten af de georgiske spillere og via 8-3, 16-6 undervejs lukkede Danmark kampen med 25-9 og dermed den ønsket og forventet 3-0 sejr.

”Dagens Kamp dag gik virkelig som vi alle havde håbet og troet på vi kunne gøre. Rent taktisk spiller vi en rigtig fornuftig kamp, hvor vi udnytter vores forskellige angrebsmuligheder. Læg dertil at vi får servet med det helt rette servetryk der giver vores blokade fine arbejdsbetingelser. Derudover får vi alle mand på banen og bidrage, så alt i alt er vi rigtig glade for 3-0 sejren og de 3 point på kontoen,” udtaler landstræner Kristian Knudsen. 

”Sejren var utrolig vigtig for vores chance for at kunne gå videre i turneringen. Vi tror på at vi stadig kan nå det, og kampen på hjemmebane mod Rumænien den 12. juni bliver altafgørende for os. Så vi håber selvfølgelig på en fyldt hal med masser af danske volleyfans,” afslutter landstræneren.

På billedet ses holdet med de danske tilskuere der var mødt op i hallen for at vise deres støtte. 

European Silver League 

Kampen mod Georgien var den fjerde af i alt seks kampe i Danmarks pulje i European Silver League, hvor Danmark møder Georgien, Aserbajdsjan og Rumænien. Danmark spiller en sidste hjemmekamp mod Rumænien den 12. juni. 

DANMARKS KAMPPROGRAM, European Silver League Pulje B

25/05 Danmark vs. Georgien 3-0 (25-20, 25-20, 25-12) 

29/05 Rumænien vs. Danmark 3-0 (25-15, 25-21, 32-30)

02/06 Danmark vs. Aserbajdsjan 3-0 (25-23, 25-10, 25-19)

08/06 Georgien vs. Danmark  0-3 (10-25, 22-25, 9-25)

12/06: Danmark vs. Rumænien

15/06: Aserbajdsjan vs. Danmark

Del nyhed

LÆS OGSÅ