Optakt: Herrelandsholdet går efter storsejr i Georgien

De danske volleyherrer tager i morgen hul på deres fjerde kamp i European Silver League, som er mod Georgien på udebane. Danmark er de klare favoritter til at vinde kampen, der da også skal vindes stort for at sikre avancement i turneringen. Landstræner, Kristian Knudsen, forventer dog ikke en let kamp i Georgien. ”Der venter…

:


De danske volleyherrer tager i morgen hul på deres fjerde kamp i European Silver League, som er mod Georgien på udebane.

Danmark er de klare favoritter til at vinde kampen, der da også skal vindes stort for at sikre avancement i turneringen. Landstræner, Kristian Knudsen, forventer dog ikke en let kamp i Georgien.

”Der venter os en svær kamp. Det er altid svært at spille mod et hold, som man allerede har slået 3-0, da det ofte kan gå ud over motivationen. Jeg håber, at alle spillerne tager det seriøst, og vi får spillet en god kamp.” siger han.

”Jeg håber på samme resultat som sidst, hvor vi vandt 3-0 på hjemmebane. Men vi bliver nødt til at tage det seriøst fra start og især få vores serv godt i gang, da de så reelt kun har 1-2 spillere, der kan afgøre boldene. Vi skal vise, at vi er kommet for at vinde, og helst stort.” afslutter landstræneren.

European Silver League 
Det danske landshold ligger i øjeblikket 2’ere i deres pulje, og kan med en 3-0 eller 3-1 sejr over Georgien fortsat bevare muligheden for at vinde puljen. Dette kræver dog også en sejr i den altafgørende kamp mod Rumænien på hjemmebanen i Slagelse den 12. juni. Bestil en GRATIS billet til kampen her.

DANMARKS KAMPPROGRAM, European Silver League Pulje B
25/05 Danmark vs. Georgien 3-0 (25-20, 25-20, 25-12) 
29/05 Rumænien vs. Danmark 3-0 (25-15, 25-21, 32-30)
02/06 Danmark vs. Aserbajdsjan 3-0 (25-23, 25-10, 25-19)
08/06 Georgien vs. Danmark 
12/06: Danmark vs. Rumænien
15/06: Aserbajdsjan vs. Danmark

Del nyhed

LÆS OGSÅ