Afskedsreception for Mikael Trolle

Torsdag den 20. juni vil der fra 15.00-17.00 blive afholdt en afskedsreception for tidligere sportsdirektør og landstræner i Volleyball Danmark, Mikael Trolle. Mikael Trolle har siden 1990 været en central figur i dansk volleyball, hvor han første gang blev landstræner for herrelandsholdet. Han stod i spidsen for det danske herrelandshold i perioden 1990-2002 med 245…

:


Torsdag den 20. juni vil der fra 15.00-17.00 blive afholdt en afskedsreception for tidligere sportsdirektør og landstræner i Volleyball Danmark, Mikael Trolle.

Mikael Trolle har siden 1990 været en central figur i dansk volleyball, hvor han første gang blev landstræner for herrelandsholdet. Han stod i spidsen for det danske herrelandshold i perioden 1990-2002 med 245 landskampe til følge.

Herefter blev han sportschef i volleyballforbundet og sidenhen sportsdirektør samt chef for EM 2013 i Danmark og Polen. I 2014 overtog han atter posten som herrelandsholdstræner sideløbende med sin sportsdirektørstilling. I alt har Mikael Trolle stået i spidsen for Danmark i 342 kampe. Nu stopper Mikael Trolle i Volleyball Danmark for at fokusere mere på sit virke som konsulent og foredragsholder i Dreams and Details-ledelseskonceptet.

“Jeg er dybt taknemmelig for, at volleyballsporten kunne blive mit virke i over 28 år. Jeg har fået lov at spille mange pladser på “holdet”, og jeg har aldrig følt, at sæsonen blev for lang. Det er svært at forklare, hvorfor det giver så stor mening at beskæftige sig med sport, og jeg kan alene takke alle dem, der spillede med og imod, og gav mig muligheden for at være en del af nogle helt fantastiske hold – ikke alene i hallen, men tillige på administrationsgangene i hele idrættens verden. Tak for at give mulighederne for at drømme, have store ambitioner og hjælpen med alle detaljerne. Nu er det tid til det sæsonskifte, som jeg besluttede for flere år siden, og rejsen ind i nyt land er en kæmpe inspiration, selvom volleyball altid vil være fast forankret i mit hjerte”.  

Reception
Afskedsreceptionen bliver afholdt i lokalet ’Preben Elkjær’ i Idrættens Hus torsdag den 20. juni fra 15.00-17.00, hvor der vil blive serveret lidt forfriskninger. Venligst tilmelding på 
dvbf@volleyball.dk senest d. 17. juni.

Del nyhed

LÆS OGSÅ