Optakt: Niveauet skal være der fra start mod Aserbajdsjan

Søndag den 2. juni spiller de danske volleyherrer deres tredje kamp i European Silver League mod Aserbajdsjan, hvor der endnu engang er lagt op til volley-fest på hjemmebanen i Spar Nord Arena Slagelse. For en uges tid siden vandt Danmark deres første kamp i turneringen på hjemmebanen i Slagelse. Herefter var holdet i Rumænien, hvor de…

:


Søndag den 2. juni spiller de danske volleyherrer deres tredje kamp i European Silver League mod Aserbajdsjan, hvor der endnu engang er lagt op til volley-fest på hjemmebanen i Spar Nord Arena Slagelse.

For en uges tid siden vandt Danmark deres første kamp i turneringen på hjemmebanen i Slagelse. Herefter var holdet i Rumænien, hvor de måtte vende hjem med et ærgerligt 3-0 nederlag til puljefavoritterne. Derfor bliver kampen på hjemmebanen mod Aserbajdsjan meget vigtig for Danmark, såfremt der stadig skal være en mulighed for avancement i turneringen.

“Jeg håber og forventer at vi spiller på et højere niveau fra starten og lærer af vores fejl fra de foregående kampe. Hvis vi spiller på det niveau, som vi slutter med i Rumænien, hvor vi var meget på at tage sættet, vil vi stå stærkt mod Aserbajdsjan.” udtaler landstræner Kristian Knudsen.

“Jeg håber også at se en positiv reaktion fra spillerne ift. til det pres, der nok kommer på dem. Det bliver en svær kamp mod Aserbajdsjan, der er et godt hold, og vi skal spille vores bedste for at vinde kampen”. Afslutter landstræneren.

Kom gratis til landskamp
De danske volleyherrer har brug for al den støtte, de kan få på tilskuertribunerne. Derfor har Volleyball Danmarks tøjsponsor, Mikasa Danmark, valgt at give gratis billetter til alle dem, der ønsker at slå et slag for Danmark i Slagelse. Billetterne skal bestilles via dette link: https://volleyball.nemtilmeld.dk/175/

European Silver League 
Kampen mod Aserbajdsjan er den tredje af i alt seks kampe i Danmarks pulje i European Silver League, hvor Danmark møder Georgien, Aserbajdsjan og Rumænien. Danmark spiller udover kampen på søndag en sidste hjemmekamp mod Rumænien den 12. juni.

DANMARKS KAMPPROGRAM, European Silver League Pulje B
25/05 Danmark vs. Georgien(3-0: 25-20, 25-20, 25-12) 
29/05 Rumænien vs. Danmark (3-0: 25-15, 25-21, 32-30)
02/06 Danmark vs. Aserbajdsjan 
08/06 Georgien vs. Danmark 
12/06: Danmark vs. Rumænien
15/06: Aserbajdsjan vs. Danmark

Del nyhed

LÆS OGSÅ