Rumænsk bombardement stopper Danmark

Referat: Rumænien – Danmark // European Silver League Danmark kom under hårdt pres fra kampens start og trods en udemærket servemodtagning kunne de danske angribere ikke omsætte det til point og kom derfor hurtigt bagud i kampens indledning. Efter bagge timeouts får det danske mandskab stabiliseret spillet en smule.  Danmark får en bedre start på…

:


Referat: Rumænien – Danmark // European Silver League

Danmark kom under hårdt pres fra kampens start og trods en udemærket servemodtagning kunne de danske angribere ikke omsætte det til point og kom derfor hurtigt bagud i kampens indledning. Efter bagge timeouts får det danske mandskab stabiliseret spillet en smule. 

Danmark får en bedre start på andet sæt og følger med de rumænske værter dog uden helt at holde trit og få spillet til at fungere som man gerne vil.
Fra starten af tredje sæt skifter landstræner Kristian Knudsen lidt ud og det giver ny optimisme på banen samtidig skifter man serve taktik og går mere over til svæveserver, hvilket. Det har den ønskede effekt og skaber problemer for modtagningen og angrebsspillet på den anden side, der nu gang på gang bliver stoppet af de danske blokader. Men da sættet skal lukkes og de afgørende point skal på kontoen stepper modstanderen op og viser forskellen på dagen og lukker det 32-30 og der med en 3-0 sejr til hjemmeholdet. 

”Vi spillede ikke vores bedste kamp og i de første to sæt kæmper vi meget med at finde vores niveau. Kun i tredje sæt spiller vi nogenlunde frit og får lagt det nødvendige servetryk så vi kan spille med rumænerne og rammer dermed det niveau, jeg ved, vi kan spille på. Så vi afslutter kampen med det spil, vi gerne vil spille derfor er jeg selvfølgelig rigtig ærgerlig over, at vi i dag ikke formår at bringe det fra kampens start,” udtaler landstræner, Kristian Knudsen.

European Silver League
Kampen i Alexandria Rumænien var den anden af i alt seks kampe i Danmarks pulje i European Silver League, hvor Danmark møder Georgien, Aserbajdsjan og Rumænien. Danmark spiller således allerede på søndag igen denne gang på hjemmebanen i Slagelse, hvor vi håber på at kunne skabe en fed kulisse på tilskuertribunerne igen.

DANMARKS KAMPPROGRAM, European Silver League Pulje B
25/05 Danmark vs. Georgien(3-0: 25-20, 25-20, 25-12)
29/05 Rumænien vs. Danmark (3-0: 25-15, 25-21, 32-30)
02/06 Danmark vs. Aserbajdsjan
08/06 Georgien vs. Danmark
12/06: Danmark vs. Rumænien
15/06: Aserbajdsjan vs. Danmark

Del nyhed

LÆS OGSÅ