Styrkeprøve venter herrelandsholdet i rumænsk heksekedel

Herrelandsholdet er tirsdag morgen draget mod Rumænien, hvor der onsdag eftermiddag venter dem en stor udfordring mod et stærkt hjemmebanehold. Det danske mandskab har stadig en 3-0 sejr over Georgien i frisk erindring, men skal allerede nu fokusere på hvad, der nok bliver turneringens største udfordring – nemlig puljefavoritterne Rumænien på deres hjemmebane. Landstræner, Kristian…

:


Herrelandsholdet er tirsdag morgen draget mod Rumænien, hvor der onsdag eftermiddag venter dem en stor udfordring mod et stærkt hjemmebanehold.

Det danske mandskab har stadig en 3-0 sejr over Georgien i frisk erindring, men skal allerede nu fokusere på hvad, der nok bliver turneringens største udfordring – nemlig puljefavoritterne Rumænien på deres hjemmebane. Landstræner, Kristian Knudsen, forventer derfor en hård kamp, hvor alle mand skal spille deres bedste.

”Rumænien har et meget stærkt hold, der har kvalificeret sig til EM i september og derfor har favoritværdigheden til denne kamp. De har en meget erfaren hæver, der helst ikke skal have lov til at få frit spil foran 3-meter linjen, for så bliver det svært for os at holde styr på deres rutinerede og ikke mindst høje angrebsspillere” udtaler landstræneren.

”Men sidst vi spillede mod samme hold på udebane, tabte vi knebent i fem sæt. Hvis vi kan holde et højt niveau i vores serv, uden at lave for mange fejl, og samtidig være stabile i blokaden, så har vi en chance for at tage kontrol over spillet. Men det bliver en svær opgave, og Rumæniens hjemmebane gør det ikke lettere, så vi bliver i den grad sat på prøve.” afslutter Kristian Knudsen

Kampen spilles kl. 17:00 i Rumænien (16:00 dansk tid) og Herrelandsholdets Facebookside vil blive opdateret med live-stream inden kampen, så danske fans har mulighed for at se med.

European Silver League
Danmarks herrelandshold spiller i år European Silver League, hvor de er i pulje B sammen med Georgien, Aserbajdsjan og Rumænien. Vinderen af puljen møder vinderen af pulje A i en finale. Danmark spiller to kampe mere på hjemmebanen i Slagelse, hvor vi håber på at kunne skabe en fed kulisse på tilskuertribunerne igen. Se mere om kampene her.

DANMARKS KAMPPROGRAM, European Silver League Pulje B
25/05 Danmark vs. Georgien (3-0: 25-20, 25-20, 25-12)
29/05 Rumænien vs. Danmark
02/06 Danmark vs. Aserbajdsjan 
08/06 Georgien vs. Danmark 
12/06: Danmark vs. Rumænien
15/06: Aserbajdsjan vs. Danmark

Del nyhed

LÆS OGSÅ