Repræsentantskabsmøde: Ny kandidat stiller op til bestyrelsen

Søndag den 2. juni 2019 afholder Volleyball Danmark deres ordinære repræsentantskabsmøde, hvor der bl.a. skal findes en ny formand samt udvælges nye bestyrelsesmedlemmer. Volleyball Danmark har i denne forbindelse modtaget et kandidatur fra Rasmus Kjeldbjerg. Rasmus Kjeldbjerg 34 år, starter som lærer på Haslev idrætsefterskole efter sommerferien Jeg tilbyder at bidrage med min erfaring fra…

:


Søndag den 2. juni 2019 afholder Volleyball Danmark deres ordinære repræsentantskabsmøde, hvor der bl.a. skal findes en ny formand samt udvælges nye bestyrelsesmedlemmer. Volleyball Danmark har i denne forbindelse modtaget et kandidatur fra Rasmus Kjeldbjerg.

Rasmus Kjeldbjerg
34 år, starter som lærer på Haslev idrætsefterskole efter sommerferien

Jeg tilbyder at bidrage med min erfaring fra volleyball i Danmark som træner på ungdoms-, bredde, divisions-, Liga- og ungdomslandsholds-niveau. De seneste år har jeg engageret mig i bestyrelsesarbejde i Team Køge og i ligaforeningens bestyrelse, så mit engagement i volleyball involverer derfor både undervisning, træning og klubudvikling.

Hvis jeg bliver valgt til bestyrelsen, vil jeg arbejde for, at der udarbejdes og implementeres strategi og handlingsplaner i samarbejde med ledelsen og organisationens medlemmer, så der opbygges tillid, skabes motivation og udvikling, der er tilpasset ressourser og interne processer, som understøtter genopretningsplanen.

Repræsentantskabsmødet afholdes søndag den 2. juni 2019 kl. 10.00 på Hotel Comwell Klarskovgaard i Korsør

Af hensyn til forplejning mv. er der tilmelding senest den 29. maj 2019 kl. 12.00. Tilmelding foregår pr. mail til dvbf@volleyball.dk

Del nyhed

LÆS OGSÅ