Her er Danmarksturneringen 19/20

Volleyligaen er afsluttet og alle kvalifikationskampe til landets 1. division og 2. division er spillet færdige. Hermed kan forberedelserne til Danmarksturneringen 19/20 nu gå i gang. I sæsonen 19/20 vil der fortsat være en landsdækkende Volleyliga, mens 1. division spilles i to puljer (øst og vest). I 2. division spilles der i fire puljer (to…

:


Volleyligaen er afsluttet og alle kvalifikationskampe til landets 1. division og 2. division er spillet færdige. Hermed kan forberedelserne til Danmarksturneringen 19/20 nu gå i gang.

I sæsonen 19/20 vil der fortsat være en landsdækkende Volleyliga, mens 1. division spilles i to puljer (øst og vest). I 2. division spilles der i fire puljer (to i øst og to i vest). Se grafikken for et overblik over hvilke hold, der spiller i hvilke divisioner i næste sæson.

 Danmarksturneringen

Hold dig opdateret på turneringsplanen:

Turneringsplanen for Danmarksturneringen 19/20 er nu lagt op, hvor holdene kan danne sig et overblik over hvilke spilleuger, de skal i aktion. Klubberne har ind til den 23. juni til at indtaste specifikke datoer for kampe. Herefter kan kampe stadig flyttes gebyrfrit indtil d. 31. juli.

Spillere og klubber kan holde sig opdateret på deres kampdage ved at eksportere turneringsplanen for deres række eller specifikke hold til kalenderen. Kampdage og tidspunkter vil automatisk blive opdateret i kalenderen, såfremt der sker ændringer.

Se den foreløbige turneringsplan for de forskellige rækker her:

Volleyliga Damer
Volleyliga Herrer

1. Division Damer, Vest
1. Division Damer, Øst
1. Division Herrer, Vest
1. Division Herrer, Øst

2. Division Damer, Pulje 1
2. Division Damer, Pulje 2
2. Division Damer, Pulje 3
2. Division Damer, Pulje 4

2. Division Herrer, Pulje 1
2. Division Herrer, Pulje 2
2. Division Herrer, Pulje 3
2. Division Herrer, Pulje 4

Del nyhed

LÆS OGSÅ