Her er herrelandsholdets endelige trup

Efter nogle gode træninger med bruttotruppen for herrelandsholdet, har landstræner Kristian Knudsen nu udvalgt de spillere, der skal repræsentere Danmark i den kommende European Silver League turnering. Truppen består af 14 spillere, der kommer med til de officielle kampe mod Georgien, Aserbajdsjan og Rumænien. Hertil er der suppleret med to reservespillere, der er inkluderet i…

:


Efter nogle gode træninger med bruttotruppen for herrelandsholdet, har landstræner Kristian Knudsen nu udvalgt de spillere, der skal repræsentere Danmark i den kommende European Silver League turnering.

Truppen består af 14 spillere, der kommer med til de officielle kampe mod Georgien, Aserbajdsjan og Rumænien. Hertil er der suppleret med to reservespillere, der er inkluderet i træningstruppen, og som kaldes ind til kampe, når det er aktuelt.  

Op mod European Silver League og første kamp den 25. maj spiller herrelandsholdet fire træningskampe mod Sverige. Landstræner Kristian Knudsen er tilfreds med muligheden for at teste mandskabet af, før de officielle kampe skal spilles.

“Vi har et stærkt og ungt hold med masser af potentiale. Jeg ser meget frem til først at finpudse formen mod Sverige, for herefter at satse på en god start mod Georgien. Vi forventer en fest i Slagelse i næste uge,” udtaler Knudsen.

”Vi kommer til at ændre lidt i truppen til specifikke kampe, hvor enkelte spillere har eksamener, der skal prioriteres. Vi har selvfølgelig stor forståelse for, at en landsholdssæson også skal gå op i en højere enhed med studie og arbejde, som for de fleste spillere trods alt er deres primære beskæftigelse. Jeg er derfor glad for, at vi har en god og bred trup med reservespillere, der kan træde til i disse situationer.” afslutter landstræneren.


DANMARKS TRUP TIL EUROPEAN SILVER LEAGUE

Hævere
Axel Jacobsen, Panathinaikos, GRE
Mads Kyed Jensen, Gentofte Volley 

Mikkel Hoff, Boldklubben Marienlyst (reserve)

Libero (kantspillere kan tillige indgå)
Nikolaj Hjorth, Middelfart VK

Center
Simon Øster E. Andersen, Long Beach University, USA
Simon Gade, Gentofte Volley
Rasmus Mikelsons, Gentofte Volley
Nicolai Hovmann Overgaard, Hvidovre VK

Diagonal 
Peter Trolle Bonnesen, Gentofte Volley
Ulrik Dahl, Gentofte Volley

Kant (enkelte kan spille libero)
Mads Møllgaard, Gentofte Volley
Tobias Hougs Kjær, Gentofte Volley
Oskar K. Madsen, VK Vestsjælland

Rasmus Breuning Nielsen, Biosì Indexa Sora, ITA
Kalle Kjerstein Madsen, VK Vestsjælland (reserve)

DANMARKS KAMPPROGRAM, European Silver League Pulje B
25/05 Danmark vs. Georgien
29/05 Rumænien vs. Danmark
02/06 Danmark vs. Aserbajdsjan
08/06 Georgien vs. Danmark 
12/06: Danmark vs. Rumænien
15/06: Aserbajdsjan vs. Danmark

Alle hjemmekampe spilles i Spar Nord Arena Slagelse.
Køb din billet nu og spar penge på entré.

Del nyhed

LÆS OGSÅ