Sådan får du fingrene i det nye fan-sæt

I samarbejde Mikasa og A-sport.dk har Volleyball Danmark lavet et lækkert nyt fan-sæt, der skal klæde de danske volleyfans godt på, når de danske landshold slår sig løs på hjemmebanen i Spar Nord Arena, Slagelse. Fan-sættet består af en t-shirt med landsholdenes nye slogan: ”Vi slår et slag for Danmark” samt et halstørklæde. Senere vil…

:


I samarbejde Mikasa og A-sport.dk har Volleyball Danmark lavet et lækkert nyt fan-sæt, der skal klæde de danske volleyfans godt på, når de danske landshold slår sig løs på hjemmebanen i Spar Nord Arena, Slagelse.

Fan-sættet består af en t-shirt med landsholdenes nye slogan: ”Vi slår et slag for Danmark” samt et halstørklæde. Senere vil der også blive lanceret en kasket. Alt sammen selvfølgelig i rød/hvide farver, så vi kan skabe den bedste hjemmebane for vores landshold.

Bestil online eller køb i hallen

T-shirten og halstørklædet kan allerede købes online sammen med din billet til kampene (kig under tillægsydelser) og udleveres før kampene i Spar Nord Arena Slagelse.

Du vil også kunne købe fan-sættet direkte i hallen i Mikasa Merchandise-boden.

Fra starten af juni vil der også være mulighed for at lægge sættet i indkøbskurven på A-Sports hjemmeside.

Del nyhed

LÆS OGSÅ