Afskedsreception for formand Erik Jacobsen

Fredag den 7. juni vil der fra 15.00-17.00 blive afholdt en afskedsreception for den afgående formand, Erik Jacobsen. Repræsentantskabsmødet den 2. juni 2019 markerer Erik Jacobsens sidste dag som bestyrelsesformand, hvorefter nye kræfter træder til. Efter 12 år på formandsposten og 30 år som medlem af bestyrelsen i Volleyball Danmark, vil der ved receptionen være…

:


Fredag den 7. juni vil der fra 15.00-17.00 blive afholdt en afskedsreception for den afgående formand, Erik Jacobsen.

Repræsentantskabsmødet den 2. juni 2019 markerer Erik Jacobsens sidste dag som bestyrelsesformand, hvorefter nye kræfter træder til. Efter 12 år på formandsposten og 30 år som medlem af bestyrelsen i Volleyball Danmark, vil der ved receptionen være mulighed for at takke af for et godt samarbejde med Erik.

”Det har været en enorm ære at være formand for dansk volleyball i så mange år, og der er jo sket meget, siden jeg blev formand i 2007. For mig vil et fremtrædende punkt selvfølgelig altid være vores værtskab for EM i 2013, der kulminerede med det store finalearrangement i Parken. Dette og mange andre store volleyball øjeblikke, vil jeg altid huske og værdsætte. Jeg har også været i kontakt med og samarbejdet med mange passionerede personer, der har ydet en kæmpe indsats for vores sport. Til dem skal der lyde en stor tak.” siger Erik Jacobsen.

”Selvom det er vemodigt ikke længere at skulle være en del af Volleyball Danmark, vil jeg se frem til at følge med i, hvordan forbundet fortsat vil udvikle sig med en ny på min post og en nye bestyrelse ved roret. Jeg kommer fortsat til at følge med i dansk volley fra sidelinjen, og jeg glæder mig til at se sporten udvikle sig både her i landet og internationalt. Og mon ikke der også vil være noget frivilligt arbejde til mig.,” Afslutter han.

Reception
Afskedsreceptionen bliver afholdt i lokalet ’Preben Elkjær’ i Idrættens Hus fra 15.00-17.00, hvor der vil blive serveret lidt forfriskninger. Venligst tilmelding på dvbf@volleyball.dk senest d. 4. juni.

Del nyhed

LÆS OGSÅ