Konkurrence: Hvad skal landsholdenes slogan være?

I samarbejde Mikasa og A-sport.dk har Volleyball Danmark lavet et lækkert nyt fan-sæt, der skal klæde de danske volleyfans godt på, når de danske landshold slår sig løs på hjemmebanen i Spar Nord Arena, Slagelse. Fan-sættet kommer til at bestå af en t-shirt, et halstørklæde og en kasket, der selvfølgelig bliver i rød/hvide farver. T-shirten…

:


I samarbejde Mikasa og A-sport.dk har Volleyball Danmark lavet et lækkert nyt fan-sæt, der skal klæde de danske volleyfans godt på, når de danske landshold slår sig løs på hjemmebanen i Spar Nord Arena, Slagelse.

Fan-sættet kommer til at bestå af en t-shirt, et halstørklæde og en kasket, der selvfølgelig bliver i rød/hvide farver. T-shirten skal bære landsholdenes nye slogan – og hvad det skal være, bliver helt op til de danske volleyfans.

Volleyball Danmarks Facebookside og Instagram profil kan man nemlig lige nu deltage i en konkurrence, hvor landsholdenes slogan skal findes. Alle kreative bud modtages indtil mandag d. 6. maj kl. 12.00, hvorefter vinder-sloganet vil blive udnævnt.

Vinderen af konkurrencen kan stolt klæde sig på i hele fan-sættet og modtager også 2stk VIP-billetter til kampene d. 25. maj.

Fan-sættene med det nye slogan vil blive sat til salg samlet og hver for sig til landskampene i Slagelse samt på A-sport.dk

Husk at købe din billet til landskampene lige her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ