Her er herrelandsholdets bruttotrup til European Silver League

Landstræner Kristian Knudsen og trænerteamet har sat navne på de 17 spillere, der udgør herrelandsholdets bruttotrup frem mod den indledende runde af European Silver League. De danske volleyherrer samles i de første uger af maj til de indledende try-out træninger, og fra den 13. maj træner truppen fast sammen og skal herefter spille i alt…

:


Landstræner Kristian Knudsen og trænerteamet har sat navne på de 17 spillere, der udgør herrelandsholdets bruttotrup frem mod den indledende runde af European Silver League.

De danske volleyherrer samles i de første uger af maj til de indledende try-out træninger, og fra den 13. maj træner truppen fast sammen og skal herefter spille i alt fire træningskampe mod det svenske herrelandshold. Der bliver derfor rigelig mulighed for at ryste spillerne sammen, inden første European Silver League kamp fløjtes i gang d. 25. maj.                                                                                                                                                                     
Landstræner Kristian Knudsen har i første omgang udtaget 17 spillere til bruttotruppen.

”Målet med denne sæson er at bygge videre på det niveau, vi havde i januar, hvor vi slog Rumænien. Og så vil vi selvfølgelig prøve at spille os i finalen,” siger han.

”Forberedelsen er kort og mange af vores spillere er unge studerende, som har mange eksamener i denne periode. Men jeg forventer spillerne er i god form, når vi mødes, og vi glæder os til endnu engang at skulle spille på vores hjemmebane i Slagelse,” slutter landstræneren.

Første runde af European Silver League spilles i to puljer, hvor Danmark er kommet i pulje B sammen med Georgien, Rumænien og Aserbajdsjan. Pulje A består af Grækenland, Østrig, Ungarn, Bosnien-Hercegovina, og vinderne af de to puljer møder hinanden i et finalespil ude og hjemme samt et evt. Golden Set. Se Danmarks kampprogram nederst i denne nyhed.

Elitechef i Volleyball Danmark, Sven Brix, håber også på dansk avancement i turneringen.

”Rumænien er de klare puljefavoritter. Men da vi mødte Rumænien til EM-kvalifikationen i januar, spillede vi to meget tætte kampe, hvoraf vi tabte knebent på udebane og vandt på hjemmebane.”, siger han.

”Georgien og Aserbajdsjan kender vi ikke så meget til, men det er nationer, vi nok godt kan hamle op med. Så vi går bestemt efter førstepladsen i puljen og forhåbentlig et spændende finalespil,” slutter elitechefen.

DANMARKS BRUTTOTRUP 

Hævere
Axel Jacobsen, Panathinaikos (GRE)
Mads Kyed Jensen, Gentofte Volley
Mads Ellinge Quist, ASV 
Mikkel Hoff, Boldklubben Marienlyst

Libero (kantspillere kan tillige indgå)
Nikolaj Hjorth, Middelfart VK
Ibrahim Alievski, Hvidovre VK

Centre
Simon Øster E. Andersen, Long Beach University (USA)
Simon Gade, Gentofte Volley
Rasmus Mikelsons, Gentofte Volley
Nicolai Hovmann Overgaard, Hvidovre VK

Diagonal
Peter Trolle Bonnesen, Gentofte Volley
Ulrik Dahl, Gentofte Volley

Kantspillere (enkelte kan spille libero)
Mads Møllgaard, Gentofte Volley
Tobias Hougs Kjær, Gentofte Volley
Oskar K. Madsen, VK Vestsjælland
Kalle Kjerstein Madsen, VK Vestsjælland
Rasmus Breuning Nielsen, Biosì Indexa Sora (Italien)

Se også truppen her

DANMARKS KAMPPROGRAM, European Silver League Pulje B
25/05: Danmark vs. Georgien
29/05: Rumænien vs. Danmark
02/06: Danmark vs. Aserbajdsjan
08/06: Georgien vs. Danmark
12/06: Danmark vs. Rumænien
15/06: Aserbajdsjan vs. Danmark

Se mere om Euopean Silver League på CEVs hjemmeside. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ