HU17 – Danmark i Rumænsk Heksekedlen

Mange sportshold har prøvet det – at spille i den berygtede “heksekedel” når de møder østeuropæiske sportshold!!! Her til aften var det HU17 drengene der skulle prøve det. Rumænien havde en førsteplads i puljen og dermed direkte adgang til EM finalerunden at spille for og det havde lokket folk på lægterne. De danske drenge gik…

:


Mange sportshold har prøvet det – at spille i den berygtede “heksekedel” når de møder østeuropæiske sportshold!!!

Her til aften var det HU17 drengene der skulle prøve det. Rumænien havde en førsteplads i puljen og dermed direkte adgang til EM finalerunden at spille for og det havde lokket folk på lægterne.

De danske drenge gik på banen med kampgejst og et ønske om at spille denne kamp og give de Rumænske værter kamp til stregen. Lad os bare slå fast, at hele truppen rejste sig ovenpå de to forrige nederlag og spillede en gang fremragende volleyball.

Optakten til kampen var ret nem: løb på banen, nyd at spille volleyball i de rammer og få bolden over til rumænerne, så de får det sværest muligt. Vi har arbejdet på at få det frigjorte spil frem og idag kom holdet et skridt nærmere det mål.

På alle parametre blev der vist fremgang, jovist laves der fejl, men når det er de “gode” fejl, altså de fejl der laves når man forsøger at give modstanderen de sværest mulige forhold, så er de til at arbejde videre med og forbedre. Holdet udviste den spilleglæde og det høje tekniske niveau, som er i denne trup og selvom kampen ender med et 1-3 nederlag, så kunne vi sidde i omklædningsrummet, kigge hinanden i øjnene og sige at vi gav hvad der var tilbage i os.

Nu pakker vi sammen og gør klar til hjemrejse i nat. En komprimeret 14 dages periode med bruttosamling, påskecamp og turnering er slut og vi skal hjem og gøre klar til de næste opgaver, der venter ude i klubberne, hvor DM’erne står for døren.

Danmark Vs Rumænien 1-3 (19-25, 23-25, 25-19, 22-25)

Startopstilling
Hæver: Anton Dixen
Kant: Victor Frimurer
Kant: Marius Hansen
Diagonal: Simon Uhrenholt
Center: Sebastian Hybschmann
Center: Oskar Pontoppidan
Libero: Aske Løjborg

Indskiftere: 
Emil Blankholm

Laurits Kirk

Kampens spiller: Marius Hansen

Del nyhed

LÆS OGSÅ