DU16 FIGHTEDE FLOT MOD OVERMAGTEN

Danmark – Holland 0-3 (10-25, 12-25, 20-25) I et voldsomt stormvejr, kæmpede Danmark for alt hvad de har lært. Pigerne stod op, holdt fast i aftalerne og blev ved med at tage de valg, vi idag troede på. Satsningen medførte lidt for mange servefejl for at kunne ryste den Hollandske maskine. Først i 3. Sæt…

:


Danmark – Holland 0-3 (10-25, 12-25, 20-25)

I et voldsomt stormvejr, kæmpede Danmark for alt hvad de har lært. Pigerne stod op, holdt fast i aftalerne og blev ved med at tage de valg, vi idag troede på. Satsningen medførte lidt for mange servefejl for at kunne ryste den Hollandske maskine. Først i 3. Sæt begynder serverne at presse Holland og midt i sættet får holdet kontakt ved 17-19. I den fase spiller Danmark flot og opgavefokuseret volley med en skarp serve- og god bloktaktik.

Holland presses til to time outs, hvorefter de får styr på det og vinder sættet med 25-20, kampen med 3-0 og turneringen med 3 sejre.

Caroline Krogh blev dagens spiller, hun var truslen i dag med mange gode angreb. Igen blev Ingrid Lajer kampens bedste blokadespiller og Riike Glarrgaard bedste modtager ed 15% perfekte.

I morgen er det hjem til Danmark igen med masser af nye erfaringer i bagagen.

Del nyhed

LÆS OGSÅ