HU17 i rutsjebanekamp

Det danske HU17 landshold mødte idag, hvad der på papiret, lignede et meget jævnbyrdigt estisk hold. Vi har efter kampen mod Slovenien arbejdet med vores servemodtagninger og arbejdet på at bringe det vi kan til træning, ind på banen når vi spiller kamp. Vores servemodtagninger er også forbedret og vi får bolden bragt i spil.…

:


Det danske HU17 landshold mødte idag, hvad der på papiret, lignede et meget jævnbyrdigt estisk hold. Vi har efter kampen mod Slovenien arbejdet med vores servemodtagninger og arbejdet på at bringe det vi kan til træning, ind på banen når vi spiller kamp.

Vores servemodtagninger er også forbedret og vi får bolden bragt i spil. Spillet efterfølgende var noget svingende, fra rigtig flot og eftertænksomt, til nervøst og til tider tøvende. De estiske spillere kæmper om alle bolde og formår at få rigtig mange bolde samlet op og sendt retur og dette betyder at vi bliver tvunget til at finde deres huller i forsvaret og til tider satse mere end vi kan omsætte til point.

Vi laver desværre selv rigtig mange af de estiske point og dette er noget vi fremadrettet skal have ændret på. Nu venter værterne fra Rumænien imorgen kl. 19 dansk tid. Det bliver en rigtig spændende kamp hvor vi også møder de rumænske hjemmebane tilskuere. Det skal nok blive en oplevelse i en super fed kulisse.

Danmark Vs Estland 0-3 (23-25, 26-28, 17-25)

Startopstilling
Hæver: Anton Dixen
Kant: Victor Frimurer
Kant: Marius Hansen
Diagonal: Simon Uhrenholt
Center: Sebastian Hybschmann
Center: Oskar Pontoppidan
Libero: Aske Løjborg

Indskiftere: 
Emil Blankholm

Laurits Kirk
Gustav Cornelius

Kampens spiller: Victor Frimurer

Del nyhed

LÆS OGSÅ