DU16 i OP og NEDTUR mod HVIDRUSLAND

Danmark – Hvidrusland 0-3 (14-25, 14-25, 23-25) Efter en langt fra vellykket start på kampen, fik Danmark kæmpet sig tilbage i kampen, stabiliserede serve og modtagningsspillet og var lige ved og næsten i et forrygende 3. sæt. “Vi var desværre ikke helt ven med bolden idag – gør meget rigtigt, men boldbehandlingen kikser og Hvidrusland…

:


Danmark – Hvidrusland 0-3 (14-25, 14-25, 23-25)

Efter en langt fra vellykket start på kampen, fik Danmark kæmpet sig tilbage i kampen, stabiliserede serve og modtagningsspillet og var lige ved og næsten i et forrygende 3. sæt.

“Vi var desværre ikke helt ven med bolden idag – gør meget rigtigt, men boldbehandlingen kikser og Hvidrusland for alt for nemt lov til at dominere, uden enlig at være ret gode. Synd at vi havde det sådan idag, når muligheden faktisk bød sig til noget stort!”

Rikke Christensen kommer ind og sætter gang i pigerne, hvilket er med til at vende spillet over mod Danmark.

Dagens spiller bliver Frida Lyø, der hold sammen på sit og holdets spil, kampen igennem.

Nu lader vi op til braget i morgen mod favoritterne fra Holland. kl. 14.00 dansk tid.

Del nyhed

LÆS OGSÅ