Disse hold spiller kvalifikation til 1. division

Grundspillet i Danmarksturneringens 1.- og 2. division er spillet færdigt, og det er blevet tid til kvalifikationsspillet, der skal afgøre hvem, der rykker op og ned til den kommende sæson. Her er et lille overblik: Herrer Øst. De to vindere af 2. division pulje 1 og 2, DTU Volley og Lyngby-Gladsaxe rykker direkte op i…

:


Grundspillet i Danmarksturneringens 1.- og 2. division er spillet færdigt, og det er blevet tid til kvalifikationsspillet, der skal afgøre hvem, der rykker op og ned til den kommende sæson. Her er et lille overblik:

Herrer Øst.
De to vindere af 2. division pulje 1 og 2, DTU Volley og Lyngby-Gladsaxe rykker direkte op i 1. Division, da Himmelev VK har meldt sig fra kvalifikationsspillet.

Herrer vest
I kvalifikationsspillet i vest kæmper ASV Aarhus.2, Bedsted KFUM, Hornsyld IF og Aalborg Volleyball.2 om to pladser i 1. divisionen. Holdene spiller alle én gang mod hinanden.

Damer Øst
Kvalifikationen hos Damer Øst spilles mellem Enghave VK, Farum-Holte Wildcard samt Lyngby-Gladsaxe. Holdene spiller alle én gang mod hinanden, og de to bedste rykker op i 1. divisionen.

Damer Vest
I kvalifikationsspillet i vest spiller Fortuna Odense.2, Skovbakken og Aalborg Volleyball om to pladser i 1. division. Holdene spiller alle én gang mod hinanden.

Del nyhed

LÆS OGSÅ